23948sdkhjf

Orio för Saab-andan vidare Garanterar reservdelsförsörjningen

Orio står fortfarande starkt och garanterar en fortsatt försörjning av Saab reservdelar och service av Saabbilar genom sitt auktoriserade nätverk. Idag är vi ett modernt, globalt reservdels- och logistikföretag som marknadsför, säljer och distribuerar Saab Originaldelar i över 60 länder över hela världen.

NEVS har meddelat att de inte längre kommer att använda Saab som varumärke vilket gör Orio till helt exklusiva i rollen att värna om bilmärket Saab. Orio är med sina sex globala distributionscenter garanten för ett fortsatt tryggt bil-ägande. I dag servar bolaget över 2000 verkstäder globalt och det blir fler dag för dag.

– Vi är fortsatt dedikerade och stolta att värna om Saab-ägaren och våra verkstäder världen över, nu och i framtiden och försäkrar en fortsatt försörjning av Saab reservdelar och service, säger Jonas Tegström, vd på Orio AB.

Det rullar fortfarande en knapp miljon Saab-bilar på vägar världen över, ca 245,000 av dessa finns i Sverige vilket gör Saab till den femte mest vanliga bilen på våra vägar. Bilar som behöver reservdelar och service. Och det är bara Orio som kan erbjuda auktoriserad Saab-expertis, äkta originaldelar och originalservice. All denna kunskap och passion för varumärket Saab har vi samlat i varumärket Saab Original.

Orio AB säkerställde genom ett förvärv av samtliga reservdelsverktyg från Nevs 2014 den långsiktiga tillgången på Saab Original reservdelar vilket var ett strategiskt viktigt förvärv för säkerställandet av den långsiktiga produktionen av Saab Original reservdelar.

- Saabägare och verkstäder världen över är garanterade att det finns reservdelar för lång tid framöver, säger Jonas Tegström, vd på Orio AB.

Orio kommer under hösten även lansera nya tjänster för Saab-ägaren och våra verkstäder vilket kommer öka tillgängligheten på reservdelar men även förbättra servicegraden och förlänga livslängden på bilarna.

- Saab kommer att vara en viktig del av vår affär under många år framöver och vi ska fortsätta öka vår marknadsandel för Saab Originaldelar och jobbar målmedvetet med att bredda vårt nätverk av verkstäder och andra försäljningskanaler för att nå ut bredare med våra produkter, säger Jonas Tegström.

För oss på Orio är det självklart att långsiktig konkurrenskraft går hand i hand med hållbarhet. Det handlar inte bara om hänsyn till miljön utan sträcker sig betydligt längre än så – vi vill göra skillnad. På riktigt. Hållbarhet för oss handlar även om de sociala aspekterna av vårt hållbarhetsarbete. Det handlar om lyhördhet och ansvarsfullt agerande som når våra intressenter, från Saabägare och Saabverkstäder till medarbetare och arbetsgivare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063