23948sdkhjf

Skruvat.se förlänger samarbetet med Svensk Bilsport

Svensk Bilsports samarbetspartner, Skruvat.se, förlänger avtalet med förbundet för fem år framåt.

-För oss är det naturligtvis trevligt när ett företag ser värdet i att vara kvar som samarbetspartner till förbundet. Skruvat.se är en viktig partner till förbundet som är med och satsar på vår idrott. De är också en partner som är nära oss och som har produkter som är till nytta för våra utövare, säger Svensk Bilsports förbundsdirektör, Thomas Jansson och fortsätter.

-Vi har sett under de här åren vad Skruvat.se gjort inom sporten och de är ett snabbfotat företag som gör det oväntade och det känns riktigt spännande att de förlänger avtalet med oss, säger Thomas Jansson.

Skruvat.se som nu är etablerade även i Finland, Danmark och Norge med affärsinriktningen att sälja bildelar på nätet, har under de senaste åren utmanat de traditionella reservdelskedjorna. Med ökad försäljningsvolym har även utbudet ökat. På skruvat.se finns inte bara bildelar till vanliga standardbilar utan även en hel del produkter som kan användas till tävlingsbilar. Efter tre år som samarbetspartner till Svensk Bilsport förlänger nu Skruvat.se avtalet fram till 2021

-Det känns helt rätt för oss att arbeta vidare med Svensk Bilsport och det samarbete vi har. Vi ser en naturlig koppling till bilsportarna, både mot utövarna, men även de som gillar bilsport, där har vi en stark kundgrupp. Vi vill gärna ta ytterligare ett grepp om den här gruppen och sporten och visa att vi kan tillhandahålla bra och prisvärda produkter och lösningar. Och med det jobb vi tillsammans gör med förbundet är fem år en bra period att utveckla sammabetet ytterligare, säger, Peter Jakobsson Skruvat.se.

Bild:

Skruvat.se förlänger med Svensk Bilsport. Peter Jakobsson, skruvat.se och Thomas Jansson, Svensk Bilsport vid avtalsskrivandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063