23948sdkhjf

Nya drivaxlar till BMW M3 och Z4

Drivknuten.se, som specialiserat sig på delar för drivlinan, har växlat upp ordentligt och presenterar närmast dagligdags nyframtagna delar som inte funnits att tillgå tidigare.

Drivknuten.se har nu tagit fram ett antal nya BMW-axlar som det varit en enorm efterfrågan på, inte minst från drifting-, rally- och racingförare som gärna använder kraftigare BMW-axlar till sina byggen.

 Just axlarna till BMW M3 är både grövre och har större anslutningsdiameter mot diffen än övriga axlar, och det just de som inte gått att få tag på, inte ens begagnade.

Drivaxlar till BMW M3 3,2 i E36-karossen har Drivknuten.se fått in i en första omgång som dock var slutsålda innan de hann landa på lagret, men fler axlar kommer första veckan i maj i en container där även den kanske största nyheten finns. Nämligen drivaxlar till BMW M3 3,2 E46 och Z4 M 3,2 E86 för både höger och vänster sida bak.

Samtliga BMW M3-axlar har ett introduktionspris på 2799 kr om man lägger en förhandsbeställning. Priset kommer därefter att ligga på mellan 3300-3600 kr per styck. Det är möjligt att priset kan komma att sjunka i takt med att volymen ökar, men problemen den närmsta tiden är att få fram tillräckligt med drivaxlar för att ens klara att täcka det uppdämda behovet.

Se mer om M3-axlarna på Drivknutens hemsida: https://drivknuten.se/catalogsearch/result/?q=BM-M3336+BM-M3146+BM-M3246

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078