23948sdkhjf

​ Förbundsdirektör Thomas Jansson lämnar Svensk Bilsport

Thomas Jansson lämnar sin tjänst som förbundsdirektör på Svenska Bilsportförbundet.

Det står klart efter ett gemensamt beslut mellan förbundsstyrelsen och Thomas Jansson. Svensk Bilsport står inför flera nya utmaningar och förbundsstyrelsen och Thomas Jansson har tillsammans kommit överens om beslutet.

- Jag och Thomas har hela tiden haft en öppen dialog i detta och Thomas har under sina nio år som förbundsdirektör gjort väldigt mycket för Svensk Bilsport. Och vi är väldigt måna om att det här avslutet blir bra för Thomas, detta är ett gemensamt beslut som vi inom förbundsstyrelsen har tagit med Thomas, säger Kenneth Thorén, Svenska Bilsportförbundets förbundsordförande.

Thorén blir nu också den som kliver in som tillförordnad förbundsdirektör under tiden tills det att tjänsten är tillsatt.

- Ja, jag kommer finnas på kansliet fram tills det att vi har en ersättare på plats. Rekryteringen av ny förbundsdirektör kommer påbörjas omgående, avslutar Thorén.

Efter nio år på posten lämnar nu Thomas Jansson tjänsten som förbundsdirektör för Svensk Bilsport.

- Det är dags både för mig och förbundet att ta nytt tag och förnya. Vi har tagit fram en ny vision och marknadsstrategi och det är en ny styrelse på plats så det känns som en naturlig tidpunkt för mig att gå vidare efter nio mycket engagerande år, säger Thomas Jansson. 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078