23948sdkhjf

MINI Flagship Store till Danderyd

Under första kvartalet 2018 kommer Bavaria Bil Sverige AB att etablera en toppmodern MINI Flagship Store i Danderyd.

Den 2 700 m2 stora anläggningen kommer att vara placerad i norra Stockholms största bilhandelsområde. 

- Vi ser stor potential för MINI, och bedömer att möjligheterna är väldigt goda att utveckla marknadsandelarna i norra Stockholm. Vi är både glada, stolta och fyllda med förväntan över att etablera denna MINI Flagship Store. Med etableringen fortsätter vi att stärka vår position inom premiumsegmentet, säger Johan Frisk, vd för Bavaria i Sverige.

Det blir en fullservice-anläggning med försäljning av nya och begagnade MINI, samt verkstad. Anläggningen kommer att ligga mitt emot Bavaria BMW Danderyd. Förväntan är att sälja 1 000 bilar om året, och antalet anställda uppgår till ca 15 stycken. Etableringen är ytterligare steg i linje med den tillväxtstrategi som Bavaria har.

- Vi är väldigt glada och stolta för den satsning Bavaria gör på MINI. Det ligger helt i linje med MINI:s strategi att förstärka varumärket och öka tillgängligheten ytterligare. Vi är övertygade om att det kommer att leda till framgång i Stockholmsregionen, säger Anders Brocknaes, vd på MINI Norden.

Med sitt unika designkoncept och urbana modellprogram har MINI haft en stark utveckling i storstadsregionen de senaste åren. Med lanseringen av nya MINI Countryman, som inom kort kommer även som Plug-in Hybrid vid sidan av den nya generationen av MINI Clubman attraherar varumärket nu en bredare målgrupp.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078