23948sdkhjf

MotorMagasinet bjuder på frukost på Autopromotec

Den 24 till 28 maj är det dags för Autopromotec i Bologna. Branschmässan som av många, inte minst vi från de nordiska länderna, anser vara en av de bästa i Europa. Motor-Magasinet finns på plats och torsdagen den 25 maj bjuder vi nordiska utställare och besökare på frukost.

Ett bra tillfälle för att träffa kollegor och kunder, för att prata under avspända former och för att starta dagen med en italiensk frukost. På plats finns också Motor-Magasinets mässteam och personal från Autopromotec. Den som vill ha hjälp med att hitta leverantörer och utställare kan få det också i samband med frukosten.

Autopromotec har öppet mellan 9 och 18 på vardagarna och Motor-Magasinets frukost torsdagen den 25 maj äger rum mellan klockan 8 och 10.

Anmäl ditt deltagande redan nu till Mediechef Mikael Köhler, mikael.kohler@mentoronline.se

Årets Autopromotec ser ut att bli riktigt intressant. Det blir i år över 1 700 utställare, 10 procent fler än förra mässan, och antalet besökare väntas hamna över 100 000. Bland utställarna finns också utställare/produkter med nordisk anknytning. På årets mässa satsar man bland annat stort på däck och däckmaskiner, på mobila lösningar för fordonsmarknaden och på uppkopplade fordon. Och naturligtvis på det absolut senaste inom verkstadsutrustning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095