23948sdkhjf

Halverad väntetid på ny Volvoverkstad i Halmstad

För att minska väntetiden i samband med service har Volvospecialisten Rejmes i Halland tagit fram ett nytt verkstadskoncept i samband med att man nu slår upp dörrarna till sin nya toppmoderna Volvoverkstad. Genom att serviceteknikerna alltid arbetar två och två kan företaget halvera tiden som bilen är inne på verkstaden. 

Rejmes erbjuder Volvoförsäljning med all kringservice i Halmstad, Falkenberg och Laholm. I samarbete med Volvo Car Sverige arbetar man efter visionen om framtidens Volvohandel och där är servicen en mycket viktig del i kundens köpupplevelse. För inte så länge sen uppgraderades Laholms Volvoverkstad genom ombyggnad och genom ett nytt koncept, till att bli en av landets absolut bästa och effektivaste. Nu är det Halmstads tur att ta Volvoägandet till en ny nivå.

 

Den nya verkstaden i Halmstad är utrustad med allt som krävs av en modern Volvoverkstad och serviceteknikerna arbetar alltid efter Volvos egna servicemetod och med Volvo Originaldelar.

För att utveckla servicens effektivitet har Rejmes tagit fram ett koncept där man har dragit ner på administrativa tjänster för servicebokning, och istället ersatt dessa med fler servicetekniker. Den personliga serviceteknikern hjälper kunden med allt kring verkstadsbesöket, bokar tid, utför service/reparation och sammanställer faktura.

Och istället för att bli servade av en tekniker så tar nu ett lag om två tekniker hand om bilen vid varje servicetillfälle. Därmed halveras väntetiden, som nu landar på cirka en timme. Det innebär att kunden inte behöver lämna verkstaden och komma tillbaka senare. Istället kan denne vänta kvar en timme, och jobba en stund eller ta en fika.

Rejmes platschef i Laholm Joacim Cernliden har varit med och utvecklat Halmstads nya erbjudande efter samma modell som i Laholm och ser positivt på utvecklingen.

– Vi är oerhört stolta över att anläggningen i Halmstad nu står klar, så att alla Volvoburna hallänningar kan få bästa möjliga service. Förhoppningsvis förenklar den snabba servicen vardagen för våra kunder. Och vill man hellre lämna bilen på morgonen och hämta den på kvällen går det naturligtvis lika bra.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063