23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Elmia Subcontractor

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 3

Efterlängtade möten gav nya affärsmöjligheter

den 15 november 2021

Äntligen kunde vi träffas igen – och vilka härliga möten det blev. Givande samtal, rätt besökare och nya affärer låg och surrade i luften under mässans alla fyra dagar.

Smart industri med AI och integrerad mätdata

den 12 november 2021

För att stärka konkurrenskraften måste man jobba smartare. Med hjälp av den senaste tekniken vässar HordaGruppen sin produktionsprocess för att ligga i framkant hos kravställande kunder.

Världsberömd Gnosjöanda blir platsvarumärke

den 11 november 2021

Företag från Gnosjöregionen samarbetar och samverkar både i vardagen – och på Elmia Subcontractor. I den gemensamma montern lanseras dessutom Gnosjöandan som platsvarumärke.

Samverkan ger sprängkraft åt produktutveckling

den 10 november 2021

När en ny produkt skapas idag innehåller den nästan alltid någon slags elektronik eller intelligens. Här samverkar skånska Jelmtech och Svep Design Center för att förverkliga kundprojekt inom alla slags branscher.

Vassa teknikbolag skapar affärsmöjligheter för industrin

den 10 november 2021

Häng med i den tekniska transformationen. Oavsett om det handlar om robotik, drönare, VR eller AI. Det är budskapet från tech-hubben THINGS som ställer ut med åtta vassa teknikbolag på Elmia Subcontractor.

Framtidens material hittar inspiration från naturen

den 9 november 2021

Fiskfjäll, apelsinskal eller bananplantor. Framtidens material finns på de mest oväntade platserna i naturen. Du hittar dessa världsunika material – plus en mängd innovativa konstruktioner – på Subcontractor InnoDex.

Dags att sluta cirkeln och bli förpackningssmart

den 9 november 2021

För att driva på utvecklingen av cirkulära förpackningar har DS Smith tagit fram ett verktyg för att utvärdera förpackningar och göra dem så miljösmarta som möjligt.

Världsunik grafen-belagd textilteknologisk produkt

den 3 november 2021

G-HEATEX™ är en grafen-belagd textil som ger högeffektiv och homogent jämnspridd värme över ett utvalt område. Världens första helt textila, mjuka, flexibla och andningsbara värmetyg visas på Elmia Subcontractor 9-12 november.

Fokus på samverkan för industrins överlevnad

den 2 november 2021

Automation, kompetens och – inte minst – samverkan. Framgångsfaktorer för svensk tillverkningsindustri och grundbulten i kvalitetsstämpeln Made in Sweden. På Elmia Subcontractor skapas nya förutsättningar för fortsatt hållbar produktion i Sverige.

Digital transformation- spetskompetenta teknikbolag

den 28 oktober 2021

Ett globalt nätverk för nya affärsmöjligheter. THINGS deltar på Elmia Subcontractor den 9-12 november med åtta vassa teknikbolag inom allt från robotik och drönare till VR, AI och computer vision.

Europas första 3D-printade båt visas på Elmia Subcontractor

den 25 oktober 2021

En sjöduglig båt, 3D-printad i ett stycke visas upp på InnoDex under Elmia Subcontractor i november. Båten har skrivits ut hos RISE och är resultatet av ett samarbete mellan RISE och Cipax, som äger båtmodellen Pioner.

Industrins framtid formas på Elmia Subcontractor 2021

den 22 oktober 2021

Smart industri. Hållbarhet. Samverkan och Kompetens. På Elmia Subcontractor 2021 pekar branschen ut riktningen för svensk tillverkningsindustri. Fyra heta ämnen som på industrins starkaste arena går från utmaningar till nya affärsmöjligheter.

Stigande stålpriser får stort fokus i BE Groups monter

den 20 oktober 2021

Ett turbulent år med turbulenta priser. Stålbranschen är inne i en kritisk period där stigande priser skapar problem för tillverkningsindustrin.

Innovativ metod gör 3D-printning i koppar möjligt

den 15 oktober 2021

Tänk på additiv tillverkning och du tänker förmodligen på detaljer av plast. Men det behöver du inte längre göra. Nu kan du få 3D-printade produkter av 100 procent koppar – vilket skapar nya möjligheter inom marknader med extremt höga krav.

XANO skapar hållbara affärer

den 13 oktober 2021

Vad innebär hållbara affärer för dig? För industrikoncernen XANO handlar det om innovationskraft, entreprenörskap och långsiktiga relationer. Tre ledord som får stort utrymme i montern under Elmia Subcontractor.

Här är kreditkortet av 100 procent trä

den 11 oktober 2021

Ett kreditkort i trä? Med samma funktionalitet som ett plastkort? Nu finns ett unikt trämaterial som är upp till fyra gånger hårdare än i sitt råa tillstånd – ett miljövänligt alternativ till både plast och metall.

Ny termiskt ledande plast för krävande applikationer

den 7 oktober 2021

Magnetisk, värmeledande och elektriskt isolerande – utvecklingen går snabbt inom polymera material. Allt fler möjligheter öppnar sig att med formsprutningens alla fördelar ersätta metallkomponenter i elektronik och elmotorer.

Skapa affärer av insamlad data - steg för steg

den 6 oktober 2021

Den digitala utvecklingen inom tillverkningsindustrin går framåt med stormsteg. Genom att följa 5 konkreta steg kan ditt företag snart vara i gång med att hitta nya affärer.

Tre anledningar till att SKF besöker mässan i november

den 4 oktober 2021

Möt Per Wilhelmsson, Head of Sales Industrials Sales Sweden & Norway som är en av de som kommer att besöka Elmia Subcontractor fysiskt i november, platsen där hela industrisverige startar igång igen på riktigt.

3 anledningar till att Husqvarna besöker mässan i november

den 24 september 2021

Möt Jakob Lagerwall, Global Product Specialist på Husqvarna Group som är en av de som kommer att besöka Elmia Subcontractor fysisk i november för att ta igen det som har förlorats i samband med pandemin

Weland bygger nya broar på Elmia Subcontractor

den 17 september 2021

Äntligen är det dags att träffas fysiskt igen och det gör vi på Elmia Subcontractor i november. Vi är på plats, säger Mattias Andersson, marknadsansvarig på Weland AB.

Säkra möten säkrar nya affärer på Elmia Subcontractor 2021

den 15 september 2021

Elmia Subcontractor älskar säkra möten. Och vi älskar när våra utställare och besökare säkrar nya affärer på mässgolvet. Den 9–12 november 2021 är vi tillbaka fysiskt, digitalt – och säkert. Nu kör vi.

Elektronikföretaget som vågar ta plats

den 3 september 2021

Syntronic är det globala designhuset som utvecklar avancerad elektronik inom områden som telekom, industri, medtech, automotive och defense. Och är en av årets utställare på Elmia Subcontractor.

Svenskt, innovativt och hållbart – Weland bygger nya broar

den 2 september 2021

Äntligen är det dags att träffas fysiskt igen. Precis så är känslan hos Weland inför Elmia Subcontractor till hösten. Och budskapet från koncernen, ja, det är enkelt men tydligt.

Resultat per sida:12244896
Sida av 3

Fakta om Elmia Subcontractor

Adress
Elmia Subcontractor
Box 6066
550 06 Jönköping

Region
Sverige
Jönköpings län
Jönköpings kommun

Telefon: +46 36-15 20 90

Fax: +46 36-16 46 92

VAT nummer: SE5563542413

Kontaktpersoner

Anki Söderström Anki Söderström
Avdelning: Industri
Yrke: Kommunikationsansvarig
Telefon: +46 036-152090
Ann Kittendorff
Helena Åhs
Linda Aspsjö

Sänd till en kollega

0.141