23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Triscan A/S

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 6

Användning av smörjmedel i urtrampningslagret

den 16 december 2021

Många mekaniker antar att smörjmedel alltid måste användas vid byte av urtrampningslager. Men det är inte så - och många klagomål kan undvikas om en ganska enkel minnesregel följs.

Finns det fortfarande behov av universella choke wire?

den 14 december 2021

Efter att ha kört en fredagskampanj på precis universella chokerkablar måste vi konstatera att svaret är ett rungande JA!

SMART SOURCING: Vi gör saker lite annorlunda

den 9 december 2021

Hur säkerställer vi en likartad hög kvalitet och mycket låga klagomål på TRISCAN -produkter? Och hur säkerställer vi att produktionen sker under ordnade förhållanden? Vi brukar säga: Vi gör detta genom att göra saker lite annorlunda.

BUDWEG - Tekniska förbättringar av bromsok för bilar med EPB

den 7 december 2021

Många mekaniker blir gradvis medvetna om de svagheter som ofta efter allt för kort tid leder till defekta EPB (Electronic Parking Brake) kalibrer.

PARKERINGS-SENSORER: Undvik kostsamma lektioner

den 2 december 2021

PDS-sensorer är efterhand standardmonterade på många bilar. Många mekaniker har försökt sig på att byta ut dem - men tyvärr inte alltid helt problemfritt.

Hög leveranskapacitet på bromsskivor och bromstrummor

den 23 november 2021

En av följdverkningarna av Corona-pandemin är brist på varor och därmed dålig leveransförmåga. Därför är det naturligtvis glatt att kunna dela nyheterna om att detta inte är fallet för vårt program av belagda TRISCAN-bromsskivor och bromstrummor.

Ökad tillgänglighet för Budweg bromsok levererade av Triscan

den 18 november 2021

Med ett gemensamt initiativ från Budweg och Triscan kommer tillgängligheten för grossister och därmed verkstäder att förbättras avsevärt.

136 nya referenser i TRISCAN-stötdämpare

den 16 november 2021

År 2020 introducerade vi vårt eget program av TRISCAN -stötdämpare. Programmet består uteslutande av gasdämpare i OE-kvalitet och riktar sig till den äldre men högfrekventa delen av flottan, där ett prismedvetet alternativ ofta behövs.

TRISYS - bilförsäljningsmodul, MobilePay och däckskanner

den 11 november 2021

Där är fart över hela fältet när det gäller utvecklingen av ny funktionalitet i TRISYS - vårt cloud-/webbaserade verkstadssystem för effektiv verkstadsdrift. Vi beskriver tre av de senaste nyheterna här och fler är på väg.

Positiv utveckling, men inte utan utmaningar

den 9 november 2021

Med tillfredsställande räkenskap för 2020 i bagaget - och det trots de utmaningar och nödvändiga justeringar som den globala Corona -pandemin har medfört - har vi, liksom de flesta företag, varit spända på vad 2021 skulle ge.

Från reservdelsexpedit till produktkoordinator

den 5 november 2021

30-årige Christian Lund Andersen, som är född och uppvuxen i Grønbjerg i Västjylland i Danmark, fick redan som tonåring en inblick i bilbranschen.

Är det en dålig idé att använda universella lambdasensorer?

den 31 augusti 2021

Bland marknadsleverantörerna av lambdasensorer är det inte ovanligt att stöta på de så kallade universella lambdasensorerna.

Har du hört talas om FN: s 17 globala mål...

den 26 augusti 2021

...och vad betyder de för oss alla?

Var försiktig med EGR-ventiler till 2.2 TDCI / HDI

den 17 augusti 2021

Många verkstäder har haft problem med att byta ut EGR-ventilen på 2.2 TDCI / HDI-motorn på Ford Transit, Citroën Jumper och Peugeot Boxer 2006-2014.

Länkarmar till Toyota, Nissan och Renault

den 20 juli 2021

Vi upplever stor efterfrågan på länkarmar till Toyota Avensis, Nissan Qashqai och X-Trail samt Renault Kadjar.

Tryckventil för luftfjädring på Audi, Porsche och VW

den 15 juli 2021

Om en Q7, Cayenne eller Touareg har lägre tryck än normalt kan det bero på en felaktig tryckventil. Tryckventilen, som kontrollerar trycket i fjäderben luftbälgen, slits och går sönder med tiden, vilket leder till läckage.

NYHET: Bromssköldar från Triscan

den 6 juli 2021

Vårt sortiment av delar till bromssystem har utökats med bromssköldar. Mer än 400 referenser är redo att levereras från alla våra lager.

Vad kan Triscan göra för dig?

den 30 juni 2021

Vilka fördelar får du genom att välja Triscan som leverantör? Och vad får du utöver ett brett utbud av reservdelar av OE-kvalitet? Få svaren i vår nya broschyr där vi ger dig en inblick i hur vi kan skapa värde för dig och ditt företag.

Fokuserar du också på EV-fordon och reservdelar till dom?

den 22 juni 2021

Antalet el-, hybrid- och vätgasbilar på vägarna växer snabbt. Det samma gäller antalet biltillverkare som tillverkar dem - och utbudet av modeller. Just därför är det viktigt att fokusera på EV-delar och kunskap om tillgänglighet.

Triscan i eget varumärke

den 17 juni 2021

Det är särskilt i stormarknader där man möter produkter som erbjuds under eget varumärke, men även på eftermarknaden för bilar har denna trend vunnit insteg.

Stärkt kundsupport och intern kommunikation

den 15 april 2021

Det kan låta paradoxalt när vi hos Triscan - stick i stäv med de generella rekommendationer om att hålla avstånd - har kommit närmare varandra?

Aktiviteter kring digitala lösningar samlas i ett företag

den 6 april 2021

Den 30 september 2020 grundade vi företaget Triscan Software Solutions ApS som ett dotterbolag till Triscan a/s.

Webinar om verkstadsplanering och digitalisering

den 30 mars 2021

Under rubriken "Effektiv workshopplanering, digitalisering och connectivity" debuterade vi i slutet av 2020 som värd för ett antal webbseminarier i Tyskland - nu tänker vi hålla webbinariet på flera språk.

Triscan erbjuder datauppdateringar via TecCMD

den 23 mars 2021

I en ständig komplex och digitaliserad värld är möjligheten snabbt att kunna leverera detaljerad information i ett standardiserat format en nyckel till framgång.

Resultat per sida:12244896
Sida av 6

Fakta om Triscan A/S

Adress
Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87433344

VAT nummer: DK27755968

Anställda: 100

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jette Lindek Dyhr
Telefon: +45 87433344

Thomas Fuglsang Andersen
Telefon: +45 87433348

Sänd till en kollega

0.159