23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Borago Utbildning Sverige AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 3

Passa på att gå vår Hygienutbildning med stöd från TSL!

den 6 maj 2021

Nu finns chansen att kostnadsfritt gå vår Hygienutbildning med städrutiner Covid-19 på distans i ett samarbete mellan @trygghetsfondenTSL och Borago/Städakademin.

Skjut inte upp utbildningsinsatsen - vi löser det digitalt!

den 23 april 2021

Hos Borago finns flera olika möjligheter att genomföra utbildningsinsatsen, trots att det inte alltid är möjligt att delta vid en fysisk utbildning. Vi har nu tagit ytterligare steg i förbättringen av våra digitala klassrum!

Läs INSTA 800 nivå 1-2 på distans!

den 9 april 2021

SS-INSTA 800 är en nordisk standard som används för mätning och utvärdering av städkvalitet. För att beskriva och utvärdera städningens kvalitet behövs ett gemensamt system. Nu kan du läsa på distans!

Städutbildning i digitala klassrum hos Borago!

den 25 mars 2021

Att gå en utbildning är ofta ett välkommet avbrott från vardagen och ger ny inspiration och nya kunskaper. Det är utvecklande för organisationen när arbetsgruppens och medarbetarnas färdigheter ökar.

Viktigt med kunskap om städning för minskad smittspridning!

den 9 mars 2021

Inte helt otippat var vår Hygienutbildning med städrutiner för Covid-19 den mest populära distansutbildningen hos oss under förra året. Och det ser ut att gå samma väg även i år!

Viktigt med kunskap om städning för minskad smittspridning!

den 25 februari 2021

Boragos utbildningar kan med fördel kompletteras med Städakademins distansutbildningar. Med utbildning från Städakademin och Borago får du effektiva och flexibla kunskapspaket. Vi erbjuder företagsinterna lösningar på plats hos er samt öppna kurser!

Städutbildning på distans!

den 18 februari 2021

En ökad kunskap ger en ökad trygghet! Med rätt kompetens kommer städningen att ske på ett professionellt sätt och din personal kommer veta hur att skydda sig själv och sina kunder.

Kompetens är viktigare än någonsin!

den 3 februari 2021

Utbildning är ett viktigt verktyg för att skapa trygghet i ledarrollen. Våra utbildningar är Covid-19-säkra då de genomförs i mindre grupper eller i digitala klassrum.

INSTA 800 - äntligen har vi lanserat vår senaste kurs!

den 29 januari 2021

16 kursdeltagare med förköp har idag fått sina inlogg och 100 abonnenter i Städakademin får tillgång till kursen den 1 februari.

Nu lanserar vi SS-INSTA 800 som distansutbildning!

den 12 januari 2021

Äntligen kan vi berätta att vi under januari lanserar ytterligare en ny distansutbildning i Städakademin!

Erbjudande från Städakademin i samband med Städarnas dag

den 2 december 2020

Städarnas dag har uppmärksammats i Sverige sedan 2016. Vi på Borago och Städakademin vill inte vara sämre så vi firar genom att ge dig 20 % rabatt på städutbildning online!

Webbinar under Städarnas dag – anmäl dig nu!

den 27 november 2020

Vi på Borago och Städakademin uppmärksammar alla lokalvårdare på STÄDARNAS DAG den 7/12 genom att bjuda in till ett webbinar inom ämnena Service & Hantverket Lokalvård. Webbinaret riktar sig i första hand till dig som jobbar som lokalvårdare.

Vi uppmärksammar Städarnas dag!

den 24 november 2020

Vi på Borago och Städakademin kommer givetvis att fira Städarnas dag den 7/12! Vi uppmärksammar alla våra lokalvårdskollegor lite extra. Vi är glada för att vi får komma till jobbet, skolan, offentliga lokaler som är rena och fräscha varje dag.

Hygienutbildning med städrutiner för Covid-19

den 23 oktober 2020

Kolla in vår Hygienutbildning på distans! Gör kursen vid din dator, surfplatta eller mobil. Högaktuellt och viktigt att agera på rätt sätt och förhindra smittspridning. Nu med ny och förbättrad Hygienföreläsning.

Städutbildning för alla roller!

den 22 oktober 2020

I dessa tider är det högaktuellt och viktigt att agera på rätt sätt vid städning och på så sätt förhindra smittspridning.

Datec och Borago enas om ett samarbete i Sverige

den 30 september 2020

Samarbetet omfattar även kunskaps- och erfarenhetsutbyte avseende att digitalisera städprocessen. En gemensam drivkraft är att digitalisera städbranschen.

Hygienutbildning via Borago

den 10 september 2020

Kunskap om hygien är ett måste för dig som arbetar inom lokalvårdsområdet. Vår Hygienutbildning vänder sig till dig som vill få en bättre kunskap om mikroorganismer, virus och smittspridning och är just nu högaktuell.

Öppna kurser hos Borago - PRYL Lokalvårdsutbildning!

den 10 september 2020

PRYL är lokalvårdsutbildningen som vid certifiering ger ett etablerat yrkesbevis för professionella lokalvårdare. Borago erbjuder under hösten flera öppna tillfällen i PRYL för dig som vill höja din kompetens med en yrkesutbildning.

Städutbildning online!

den 8 september 2020

Städakademins lärplattform för städbranschen bidrar till branschens utveckling. Vår lärplattform förstärker lärandet och bidrar till att alla höjer sin kompetens på ett effektivt sätt.

Städutbildningar online!

den 2 september 2020

Städakademins lärplattform för städbranschen bidrar till branschens utveckling. Vår lärplattform förstärker lärandet och bidrar till att alla höjer sin kompetens på ett effektivt sätt.

Platser kvar på Boragos öppna kurser i september!

den 2 september 2020

Vi genomför givetvis alla utbildningar med hänsyn till rådande restriktioner med färre deltagare och större lokaler, så att avstånd mellan alla deltagare kan hållas på ett tryggt sätt.

Lokalvårdsutbildning på arabiska!

den 9 juni 2020

Det är viktigt att varje nyanställd eller vikarie får en god introduktion om vad som gäller inom städområdet och på arbetsplatsen för att känna sig trygg på sitt jobb.

Passa på att utbilda dig i sommar!

den 9 juni 2020

Kunskap om hygien är ett måste för dig som arbetar inom lokalvårdsområdet. Vår Hygienutbildning vänder sig till dig som vill få en bättre kunskap om mikroorganismer, virus och smittspridning och är just nu högaktuell.

Platser kvar på Öppna kurser hos Borago!

den 27 maj 2020

Passa på att boka in dig på någon av våra öppna kurser innan sommaren! Det finns fortfarande platser kvar! Vi genomför utbildningarna med hänsyn till rådande restriktioner med färre deltagare, så att avstånd mellan alla deltagare kan hållas.

Resultat per sida:12244896
Sida av 3

Fakta om Borago Utbildning Sverige AB

Adress
Borago Utbildning Sverige AB
HERTIG KARLSGATAN 2
582 21 Linköping
Se på karta

Region
Sverige
Östergötlands län
Linköpings kommun

Telefon: +46 013-245500

VAT nummer: SE5564834561

Kontaktpersoner

Linda Karlsson
Telefon: +46 0709-17 45 42

Sänd till en kollega

0.078