23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Allison Transmission

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 1

Topp 10 i Dakar Rally 2023 har en gemensam nämnare

den 9 februari 2023

Team De Rooy gick till slut segrande ur det krävande Dakar Rally. Den kompletta resultatlistan visade dessutom på en seger för Allison Transmission, då alla lastbilar i ökenrallyts topp 10 var utrustade med deras helautomatiska växellådor.

Nytt samarbete ska driva utvecklingen mot framtidens fordon

den 30 januari 2023

Allison Transmission och Nikola Corporation har gått samman för att testa Nikolas batteri- och vätgasdrivna elektriska fordon vid Allisons toppmoderna testcenter.

Allison Transmission tar med kunder till testcenter i Ungern

den 22 december 2022

För att erbjuda sina kunder en unik möjlighet att testa hur en helautomatisk växellåda känns och presterar i olika applikationer, terränger och svårighetsmoment, bjöd Allison Transmission in kunder på studiebesök på deras anläggning i Ungern.

Ny forskning påvisar nytt sätt att minska bränslekostnaderna

den 9 november 2022

Simuleringsresultat som visar upp till tre procent bränslebesparingar får det brittiska avfallshanteringsföretaget Biffa att ändra specifikationen för 38 nya renhållningsbilar.

QUANTRON väljer e-axel från Allison eGen Power®

den 5 oktober 2022

Allison Transmission levererar sin eGen Power® elektriska axel till QUANTRON:s första vätgasdrivna bränslecellselektriska fordon, en tung dragbil för långdistans- och tunga uppdrag. Fordonet visades för första gången i QUANTRON:s monter på IAA.

Vinnarbil från Dakarrallyt rullar in på Elmia Lastbil 2022

den 23 augusti 2022

Snart är Elmia Lastbil tillbaka i Jönköping. En av utställarna som har sett fram emot att äntligen få möta branschen igen är Allison Transmission, världens största tillverkare av helautomatiska växellådor.

Ohlssons nya sopbilar rullar säkert med Allison

den 23 juni 2022

Sedan 2003 har Ohlssons AB kört sopbilar rustade med helautomatiska växellådor från Allison Transmission. Nu har Allison levererat ytterligare ett 20-tal växellådor till bolagets nyaste sopbilar, som nyligen började rulla på de svenska vägarna.

Vätgasdriven sopbil går grönt & bra med Allison automatlåda

den 21 april 2022

Nyligen levererades den första vätgasdrivna sopbilen till skotska staden Aberdeen. Sopbilen är rustad med en helautomatisk växellåda från Allison, anpassad för nästa generations drivlinor.

Sälen Buss investerar i nya bussar till SkiStars skidområden

den 23 mars 2022

Sälen Buss har sedan 2013 haft ett avtal med SkiStar om att köra skid- och badbuss mellan backe och stuga inom Sälens skidområden. Nu har Sälen Buss rustat sin flotta med två nya Isuzu NovoCiti Life-bussar med växellådor från Allison Transmission.

Automatlåda i unikt fordon skapar komfort för föraren

den 9 mars 2022

I en kommun i Stockholmsområdet rullar ett nytt fordon runt på vägarna. Maskinen från Ströman Maskin AB är uppbyggd för att klara både sopning, brunnsugning, snöröjning och halkbekämpning – allt efter väder och säsong.

Milstolpe: 2 miljoner 1000/2000-växellådor levererade

den 15 februari 2022

Allison Transmission har nyligen levererat sin 2 miljonte växellåda från 1000/2000-serierna. Detta är en milstolpe i företagets historia av att tillhandahålla pålitliga och slitstarka växellådor för lätta och medelstora kommersiella fordon.

Resultat per sida:12244896
Sida av 1

Fakta om Allison Transmission

Adress
Allison Transmission
One Allison Way Indianapolis, IN 46222 USA
462 22 Indianapolis, US

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Kontaktpersoner

Evelina Sandberg

Mats Hallgren
Yrke: Area Sales Manager Nordics
Telefon: +46 73 031 72 85

Sänd till en kollega

0.109