23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drester GP Filter eQ från Hedson

| Medlemsnyhet | Företag Hedson Technologies AB

Effektivisera arbetsflödet, spara tid och kostnader i verkstaden med Hedsons senaste patentansökta uppfinning, en filterenhet för automatisk vattenrening.

Att tvätta hjul med en Drester hjultvätt är mycket miljövänligt. Inga kemikalier behövs, och vattenförbrukningen är mycket låg, 1-2 liter/ hjul, och maskinerna arbetar med ett slutet vattensystem. Det restvatten som ska tas om hand när det är dags för vattenbyte (efter ca 300 tvättade hjul) innehåller tungmetallrester, plastpartiklar och andra fibrer från däck och asfaltvägar. Hedson har sedan länge en manuell metod för vattenrening till alla Drester hjultvättar.

Nu har Hedson utvecklat GP Filter eQ, en produkt som erbjuder en helautomatisk och integrerad vattenreningsmetod utan driftsstopp för vattenbyte. Med Drester GP Filter eQ går det att tvätta ca 6000 hjul utan att byta vatten, samtidigt som vattenförbrukningen per tvättat hjul är fortsatt låg. Hanteringen underlättas och effektiviteten och genomflödet i verkstaden förbättras. GP Filter eQ filterenhet är integrerad med mjukvaran i Dresters hjultvättar (GP-serien + W-750), vilket ger en mycket enkel, användarvänlig och driftssäker reningsmetod. Vattenreningsmetoden med GP Filter eQ filterenhet uppfyller kraven på en korrekt avloppsvattenhantering - rena hjul med rent samvete!

  • Helautomatisk och integrerad vattenrening
  • Uppfyller gränsvärden för korrekt avloppsvattenhantering
  • Ökad effektivitet i verkstaden

Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hedson Technologies AB

Hammarvägen 4
232 37 Arlöv
Sverige
Hedson Technologies AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.073