23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

28 ColorGlo specialister på årets möte

| Medlemsnyhet | Företag ColorGlo International Sweden AB

Årets stora ColorGlo möte hölls i förra veckan. Utmaningar om hur vi gemensamt utökar våra samarbete med försäkringsbolag, skadeverkstäder och bilförsäljare togs upp.

Att hålla en hög och jämn kvalité är det viktigaste som kunderna efterfrågar. Det tillsammans med hög kundservice är grunden till bra och långsiktigt samarbete. ColorGlo har idag avtal med flera försäkringsbolag och bilverkstäder. Men inte alla. Dock ligger det i tiden att reparera istället för att byta ut, vilket står i försäkringsbolagens policys. Att det ska göras besparningar både ekonomiskt och miljömässigt är framtiden. Om det också går betydligt snabbare innebär också fördelar, både för slutkunden och försäkringsbolaget. Vi rustar oss för framtiden och ska vara ett självklart alternativ när man vill ha en hel och felfri inredning. 

Utvecklingen av tillverkningsmaterial går snabbt. Det kommer ständigt nya material i bilinredningar. Men ColorGlo USA har nära samarbete med flera tillverkare och har redan tagit fram nya produkter och tekniker om hur dessa material repareras. Läderindustrin får hård konkurrens av konstgjorda läderliknande material som tex Faux läder. Material som utvecklats utifrån läder men har endast några procent äkta läder i sig. 

Även vinylen utvecklas. Några vinyltyper blir bättre, medans andra blivit sämre. På väldigt slitageutsatta ställen som förarstol, armstöd och ratt ser vi hur de olika typerna av material håller upp. Vissa material går att reparera bättre än originalet, medans några få material inte är så roliga att laga då de nästan faller sönder av hög användarfrekvens.  

Vi på ColorGlo ser ljust på vår framtid att allt mer ska repareras istället för att bytas ut. Att kunderna ställer höga krav gör att vi måste utvecklas hela tiden. Det är lätt att göra en estetisk fin reparation, men att lagningen ska hålla lika bra som original ställer desto högre krav. Därför har ColorGlo i Sverige 1 års garanti om inget annat sägs.   

Representanter från ColorGlo Usa och ColorGlo Grekland var också med på mötet i Helsingborg och berättade om deras framgångar och hur de tar sig an marknaden för reparationer och restaurationer.

Har du frågor eller funderingar så tveka inte höra av dig till oss. ColorGlo finns på 24 orter från Sundsvall i norr till Malmö i söder. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ColorGlo International Sweden AB

Karbingatan 12
254 67 Helsingborg
Sverige
ColorGlo International Sweden AB

Sänd till en kollega

0.079