23948sdkhjf

Dynamisk ny NGK SPARK PLUG webbplats inspirerar

| Medlemsnyhet | Företag NGK Spark Plug Europe GmbH

Nu kan NGK- och NTK-märkenas kunder, kontakter och fans i hela Europa, Mellanöstern och Afrika njuta av en ännu mer inspirerande och integrerad online-upplevelse på valfri enhet.

Den dynamiska nya webbplatsen ngkntk.com, som lades ut live i lagom tid för Automechanika Frankfurt, återspeglar mässans tema ”Brands of Choice”. Webbplatsen erbjuder sina besökare en förenklad struktur, tydligare visuella inslag, formatering för flera plattformar, enkel åtkomst till produktdata och ett otal möjligheter att titta på, läsa om och dela engagerande livsstilsinnehåll.

Med fokus på konsekvens och användarvänlighet kopplar den nya webbplatsen för första gången ihop innehåll från alla regionala NGK SPARK PLUG EUROPE-webbplatser, med konsekvent utseende och funktion oavsett varifrån besökarna loggar in. Kunderna behöver inte heller söka efter deras regionala webbplats. Inbyggda lokaliseringsfunktioner innebär att användare med denna funktion aktiverad automatiskt dirigeras till sin lokala webbplats med sitt eget språk – men om de vill kan de förstås enkelt gå till en annan regions webbplats med ett klick.

Andra användarvänliga förbättringar är en mer lättnavigerad, intuitiv struktur, med färre nivåer och tydligare ämnesområden. Marknadsföringstexter är tydliga, kortfattade och inbjudande för alla målgrupper, medan teknisk information har skrivits om och placerats i särskilda avsnitt. Dessutom har hela spektrat av teknisk information, utbildningsfilmer och interaktiva inlärningsmoduler sammanställts i TekniWiki, en teknisk online-plattform för NGK SPARK PLUG EMEA-regionen, lätt åtkomligt för verkstäder med flera.

För de som söker efter produktreferenser har företagets centrala produktsökfunktion ”Part Finder” fått en ansiktslyftning. Funktionen kan nås direkt från huvudmenyn, produkterna hittas med färre klickningar, för snabbare identifiering. ”Part Finder” är också för första gången tillgänglig från alla enheter.

Du kan besöka NGK SPARK PLUG EUROPE-webbplatsen på www.ngkntk.com, och den lanseras till att börja med på engelska, tyska, franska, bulgariska, grekiska, italienska, kroatiska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, spanska och turkiska.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
NGK Spark Plug Europe GmbH

Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
NGK Spark Plug Europe GmbH

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.072