23948sdkhjf

Drivknuten.se satsar på dieselspridare och pumpar

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Grossisten Drivknuten.se kompletterar nu sitt sortiment av delar för drivlinan med fabriksrenoverade original dieselspridare och dieselpumpar från MDS Remanufacture i Schweiz.

Drivknuten.se blir alltså ny representant i Norden för fabriksrenoverade original dieselspridare och dieselpumpar från MDS Remanufacture.

MDS har en lång och gedigen erfarenhet av allt inom spridare och pumpar. De är ackrediterade av Bosch, Delphi, Denso och Siemens via sina renoveringsanläggningar i Grekland och Kroatien.

Kunden lämnar sin gamla stomme till Drivknuten.se i inbyte och får istället en helt nyrenoverad spridare eller pump med nya fjädrar, nålar etc. och som är renoverad med fabriksnya originaldelar och noggrant testad. Ett utförligt testdokumet medföljer varje produkt och de omfattas alltid av ett års garanti. Har kunden ingen spridare eller pump som inbyte får kunden betala en stomkostnad.

Redan från start har Drivknuten.se investerat i ett stort lager av fabriksrenoverade dieselspridare, men de har även nya originaldieselspridare för de tillfällen då renoverade inte finns att tillgå eller att man kanske önskar helt nya spridare. För vissa modeller finns alltså både renoverade och nya spridare att välja mellan. 

Drivknuten.se har därmed kontroll av hela kedjan vilket gör att de kan hålla låga priser och även säkerställa att kunden alltid får rätt delar.

Det finns en mängd olika varianter av både dieselspridare och dieselpumpar, så enklaste sättet att hitta rätt är att ta hjälp av Drivknuten´s kundtjänst på telefon 042-450 87 10 eller info@drivknuten.se. Till viss del går också att söka via bilens regnr. på hemsidan: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.086