23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur ska bilvårdsprodukter och andra kemikalier hanteras?

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

Konferensen för dig som vill skydda dina kollegor och miljön. Få 1.000 kr rabatt när du anmäler dig till Miljö- och Kemidagarna innan 31 dec, 2018.

För nionde året i rad arrangeras konferensen för dig som arbetar med hantering av bildvårdsprodukter och annan kemikaliehantering, miljö och arbetsmiljö. Håll dig uppdaterad på nyheter och få en inblick i hur andra verksamheter arbetar med att bland annat förebygga kemikaliers påverkan på hälsa och miljö.

ÅRETS AGENDA
Verktyg för en säker arbetsplats
Förbättra ditt dagliga arbete med hjälp av verktyg och praktiska exempel. Du får tips både inom specifika ämnen som mätningar och även en inblick i hur andra verksamheter gör för att nå sina mål.

Regelverk och aktuellt
I detta block får du tillgång till senaste nytt från myndigheter och aktuella ämnen som till exempel substitution. Vi fördjupar oss även inom juridiken och hur verksamheter kan uppmuntra till effektiv kemikaliehantering som skapar bra resultat.

Skapa verklighet av möjligheter
Här får du hjälp att gå från tanke till handling. Vi fördjupar oss inom digitalisering och arbetsmetoder som belönar positiva handlingar. Inspirerande förebilder delar med sig av utmaningar som du kan ta med dig både för att göra skillnad inom din verksamhet och som privatperson.

Läs mer om agendan här: www.kemidagarna.se

Arrangören EcoOnline är samarbetspartner med SFVF och vill hjälpa till att göra arbetet enklare och mer effektivt för dig som hanterar kemikalier. EcoOnline erbjuder verktyg och kunskap för att verksamheter ska kunna uppfylla de lagkrav som finns för kemikaliedokumentation och skapa en bra arbetsmiljö på arbetsplatser.

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Sänd till en kollega

0.072