23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Äkta oktanbooster för racing

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se som har Payback Lubricants högpresterande smörjmedel och oljor i sitt sortiment, presenterar nu en helt ny äkta oktanbooster som både höjer oktantalet, stabiliserar och syresätter bränslet.

Drivknuten.se som valt att enbart arbeta med högkvalitativa produkter oavsett område plockar likt "russin ur kakan" de bästa produkterna från olika leverantörer. Payback Lubricants och Chemicals är ett produktsortiment av oljeprodukter av allra högsta kvalitet som ger lägre friktion, lägre energiförbrukning och bättre prestanda än jämförbara produkter.

Den nya oktanboostern 440 från Payback är en äkta oktanbooster framtagen av Panta Racingfuel i Italien, som både höjer oktantalet, stabiliserar och syresätter bränslet.

Vid 10%-ig blandning i bränslet uppnås en höjning av oktantalet med 5 oktan (50 enheter) och samtidigt ökar syresättningen med 1%. Boostern rengör även bränslesystemet och stabiliserar bränslet vid lagring samt återställer prestandan på gammalt bränsle. 

Med högre oktantal förhindras förtändning samtidigt som högre kompression kan användas.

Säljs på 5-liters plåtdunk som räcker till 50 liter bränsle för dosering till 5 oktans höjning, men kan iblandas procentuellt efter önskemål upp till 5%. Priset ligger inledningsvis på 475 kr plus moms före verkstadsrabatt.

För beställning, gå vidre till hemsidan: Drivknuten.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031