23948sdkhjf

Välkommen till Miljö- och Kemidagarna 2019!

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

För nionde året i rad arrangeras konferensen för dig som arbetar med kemikaliehantering, miljö och arbetsmiljö. Boka innan 31 januari och få 500 kr rabatt!

För nionde året i rad arrangeras konferensen för dig som arbetar med kemikaliehantering, miljö och arbetsmiljö. Håll dig uppdaterad på nyheter och få en inblick i hur andra verksamheter arbetar med att bland annat förebygga kemikaliers påverkan på hälsa och miljö.

Arrangören EcoOnline vill hjälpa till att göra arbetet enklare och mer effektivt för de som antingen tillverkar, importerar, distribuerar eller hanterar kemikalier. EcoOnline erbjuder verktyg och kunskap för att verksamheter ska kunna uppfylla de lagkrav som finns för kemikaliedokumentation och skapa en bra arbetsmiljö på arbetsplatser.

"Alltid bra program med varierat innehåll och intressanta föreläsare som följer en röd tråd. Dessutom är det nytt varje gång, det är en bedrift." - Deltagare från våren 2018

Datum: 15-16 maj, 2019
Plats: Quality Hotel 11, Göteborg
Boka tidigt rabatt: 500 kr (gäller t.o.m 31 jan, 2019)

Konferensen är uppdelad i tre block bestående av följande:

Verktyg för en säker arbetsplats
Förbättra ditt dagliga arbete med hjälp av verktyg och praktiska exempel. Du får tips både inom specifika ämnen som mätningar och även en inblick i hur andra verksamheter gör för att nå sina mål.

 Regelverk och aktuellt
I detta block får du tillgång till senaste nytt från myndigheter och aktuella ämnen som till exempel substitution. Vi fördjupar oss även inom juridiken och hur verksamheter kan uppmuntra till effektiv kemikaliehantering som skapar bra resultat.

 Skapa verklighet av möjligheter
Här får du hjälp att gå från tanke till handling. Vi fördjupar oss inom digitalisering och arbetsmetoder som belönar positiva handlingar. Inspirerande förebilder delar med sig av utmaningar som du kan ta med dig både för att göra skillnad inom din verksamhet och som privatperson.

Läs mer och anmäl dig: kemidagarna.se

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Sänd till en kollega

0.064