23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Payback Motorstabilisator

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se har som bekant plockat ut ett urval av de bästa produkterna från de ledande olje- och kemikalieföretagen som Gulf, Amalie, Payback och Veidec. Nu presenterar företaget en motorstabilisator från Payback.

Drivknuten.se har likt "plockat russin i kakan" valt att välja ut de absolut bästa produkterna produkterna från några av de ledande olje- och kemikalieföretagen somGulf, Amalie, Payback och Veidec. Företaget vill enbart profilera sig med topprodukter oavsett vilka delar det handlar om. 

Drivknuten.se har därför valt ut ännu en spetsprodukt. Det handlar om Payback motoroljestabilisator som är ett högpresterande oljeadditiv för alla typer av motorer. Den stabiliserar viskositeten, tätheten och styrkan i alla motoroljor. Ökar oljetrycket samt oljans tätande förmåga vilket minskar oljeförbrukningen samt mängden förbränningsrester i motoroljan. 

Den sänker även friktionsslitaget på exempelvis kamaxlar och lyftare som utsätts för mekanisk friktion vilket ger ett lägre transmissionsljud och tystar även ofta tickande hydraullyftare.

Motorstabilisatorn med artikelnummer DPB-409ST fylls med fördel på i samband med oljebyte men kan fyllas på när man önskar. Den levereras i en 300 ml flaska som räcker till en motorbehandling. Priset ligger på 159 kr exkl. moms före verkstadsrabatt.

Läs mer om motorstabilisatorn på hemsidan: Drivknuten.se 

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.062