23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

IRT UV SpotCure - Härdning med ljusets hastighet!

| Medlemsnyhet | Företag Hedson Technologies AB

Den tveklöst säkraste och snabbaste härdningen, för mindre till mellanstora reparationer, som kommer att gynna plåt- och lackverkstäder genom att minska härdningstiden från minuter till sekunder.

Aktiva säkerhetssystem i fordon förebygger alltmer och minskar skadorna. I framtiden kommer denna trend att fortsätta och öka trycket på verkstäder för att arbeta mer effektivt och lönsamt. Med UV SpotCure minskar härdning från minuter till sekunder.


PROFFSIG MEN ENKEL ATT ANVÄNDA
UV SpotCure är en robust, enkel att använda och handhållen UV-LED tork som är designad för professionell användning. UV SpotCure är utrustad med fyra 100W LED moduler som avger UV och synligt ljus, vilket gör den här enheten den mest kraftfulla bärbara UV-härdningslösningen på marknaden. UV SpotCure är utformad för att uppfylla regler, krav och överensstämmelse med internationella säkerhetsstandarder.
UV SpotCure genererar mer UV-A-intensitet på kortare tid, så användaren kan flytta enheten på samma sätt som vid målning med sprutpistol, utan risk att skada ytan. Lampan täcker enkelt ett större härdningsområde, upp till 10 gånger större än konkurrenter, men fortfarande av samma högkvalitativa härdningskapacitet som med statisk placering.

FÖRDELAR
UV SpotCure ger snabbt överlägsen intensitet, korrekt våglängd och felfri härdningsförmåga genom färgens hela tjocklek, vilket garanterar att UV-färgmaterial är 100% härdade och möjliggör pålitliga färgprocesser i verkstaden.
Med låg energiförbrukning, och en lång livslängd för LED, hålls kostnaden per härdning lätt nere. Med inbyggda fläktar hålls UV-A-lysdioderna och de inre komponenterna svala, vilket minskar risken för överhettning av enheterna, vilket även förlänger lampans livslängd till över 20 000 timmar, med minimal förlust av härdningseffekt över den tiden.

  • Kort härdningstid
  • Enkel och användarvänlig
  • Låg processtemperatur
  • Minimalt underhåll
  • Säker att använda i verkstaden

Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hedson Technologies AB

Hammarvägen 4
232 37 Arlöv
Sverige
Hedson Technologies AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.469