23948sdkhjf

Zero Waste - där inget går till spillo

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

I 2016 Rowan öppnade Sveriges första förpackningsfria butik, Gram, i Malmö. Idén bakom butiken kom från hennes egna erfarenheter att leva «zero waste» – med så lite skräp som möjligt.

 Rowan och hennes butik har uppmärksammats runt om i landet av bland annat SVT och Sydsvenskan och dessutom vunnit flertalet priser, däribland Malmö Stads Näringslivspris 2018.

Vi är glada och stolta att presentera Rowan Drury som ännu en av våra talare till Miljö- och Kemidagarna 2019, Föreläsningen "Ett skräpfrittliv – Zero waste för nybörjare" riktar sig till alla som är intresserade av att personligen göra skillnad och minska sitt ekologiska fotavtryck.

I dagens samhälle är de flesta individer medvetna om att vi producerar för mycket skräp som påverkar natur och klimat. Att ta ansvar och minska sitt eget kan dock kännas överväldigande och hopplöst. Det kan vara svårt att veta vart man som individ ska börja. I denna föreläsning kommer Rowan Drury att berätta hur man  kan byta dina vanor i den lättaste sätt och prata om hur små saker kan göra stor skillnad.

 

Bli inspirerad av Rowan Drury m.fl. på Miljö- och Kemidagarna 2019 , Anmäl dig här

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.06