23948sdkhjf

MVS AB lanserar nytt sortiment av elbilsladdare

| Medlemsnyhet | Företag Mastervolt Sweden AB

Mastervolt Sweden AB lanserar nytt sortiment av elbilsladdare. Först ut är den mest flexibla laddstationen hittills, JUICE BOOSTER 2 på 0-22kW. Boostern anpassar automatiskt laddningseffekten efter ansluten adapter och Typ 2 kontakten.

3 ENHETER I 1

JUICE BOOSTER2 är en mobil laddstation som kan ladda med 0-22kW beroende på adapter och uttag. Med standard paketet medföljer adapter för 22kW laddning eller 3kW laddning. Genom att välja ett större paket får du även med adapter för 11kW laddning och en typ 2 adapter för att använda din booster i publika laddstationer. Vi erbjuder även ett fäste för fast installation av boostern för att få säker och effektiv hemmaladdning.

SÄKERHET I FOKUS

JUICE BOOSTER2 är utrustad med säkerhetsfunktioner i toppklass. Under hela laddningsprocessen övervakar JUICE BOOSTER2 temperatur och eventuella ledningsfel på både DC och AC. Via boostern har du jordfelsbrytare på AC och DC (30mA / 6mA) för maximal säkerhet. Skulle ett boostern känna av att något är fel eller temperaturen skenar, avbryter den omgående laddningen.

JUICE BOOSTER2 följer fullständigt standarder som IEC 62752, 62196 och 61851 (mode 2), RoHS, CE. Den är även IP67 klassade för utomhusbruk och är överkörningssäker (3 ton hjultryck).

FASTA LADDSTATIONER

Vi lanserar även ett koncept med JUICE CHARGER2 för fasta laddstationer. JUICE CHARGER2 kan leverera upp till 22 kW AC laddning och kan dessutom utrustas med tex WiFI, RFID, Kortbetalning mm. Om flera enheter installeras på en och samma plats finns det möjlighet att koppla till smartJUICE balanseringssystem som fördelar lasten mellan stationer i förhållande till vilken ström som finns tillgänglig.

SNABBLADDNING

JUICE ULTRA är snabbladdningsstationer från 75kW till 300kW DC. Dessa är effektiva och kan installeras enkelt där du behöver snabbladdning. JUICE ULTRA använder CCS standard och kan utrustas med WiFi/4G för säker drift och service även från distans. Andra installations val innefattar: RFID, kortbetalning, vattenkylning på kabel, CHAdeMO kontakter och smart balansering av flera enheter på en och samma plats. Självklart är JUICE ULTRA utrustad med RCD DC för maximal säkerhet.

Medlemsnyhet

Företag
Mastervolt Sweden AB

Neongatan 6
431 53 MÖLNDAL
Sverige
Mastervolt Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.069