23948sdkhjf

Nya inre drivknutar till VW Transporter och Multivan T5

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, kan nu presentera två helt nya inre drivknutar till VW Transporter och Multivan T5 som var och en endast passar specifika motorer.

Reservdelsgrossisten, Drivknuten.se, tvingas löpande utveckla sitt sortiment då det mer och mer går mot fler varianter av delar för drivlinan till en och samma bilmodell. Vissa Volvo-modeller är riktigt svåra, men Mercedes transportbilar och VW/Audi är än mer komplicerade.

När det kommer till VW Transporter och Multivan T5 så blir det inte ett dugg enklare. Med de två nya inre drivknutarna så finns det totalt fyra olika beroende på motor och växellåda. Tidigare så skilde det enbart på om det var 5- eller 6-växlad låda, men de två nya inre drivknutarna är båda två till manuell växellåda och 2-liters motorn, men nu hänger det istället på motoreffekten. Vilket betyder att det då dessutom är olika stickaxlar och drivaxlar utifrån effekten.

Den inre drivknuten med artikelnummer DEDI-2311 är till 2-liters TDi-motorerna med upp till 114 hk medan DEDI6108 i sin tur är till samma motorer med högre effekt.

Priset för de nya inre drivknutarna ligger på 1599 kr respektive 1519 kr exkl. moms före verkstadsrabatt.

Klikca på länken till hemsidan för att se de olika inre drivknutarna till VW Transport och Multivan T5: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.062