23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Affärsägare, verkstäder och leverantörer samlade för FIXAT-evenemanget

| Medlemsnyhet | Företag Triscan A/S

För att länka leverantörer, butiker och verkstäder närmare varandra hade Fixat Koncept AB totalt ca. 50 deltagare för en tvådagars händelse i Brålanda, där informationsutbyte, men också mysig socialisering kombinerades på bästa möjliga sätt.

Fredagen startade med en välkomst av de tre främsta drivkrafterna bakom Fixat Koncept AB - Börre Johansen, Andreas Lundgren och Susanne Leander, där deltagarna fick status och uppdaterad information om utvecklingen i Fixat butik och Fixat verkstad. Från och med 8 januari 2019 har Susanne Leander blivit en del av Fixat Koncept och om namnet är känt beror det troligen på att många inom branschen har blivit bekanta med Susanne genom sitt arbete för Atoy Automotive Sweden där hon har arbetat med affärsutveckling sedan 2015.

Eftermiddagens program presenterade sedan en föreläsning av Thomas Fuglsang Andersen från Triscan a/s. Förutom en presentation av Triscans historia, affärsmodell och produktutbud, fick deltagarna veta hur Triscans process för inköp och kvalitetssäkring ser ut. Föreläsningen behandlade också de senaste initiativen inom utbyggnaden av Triscans interna testcenter och smartrep.info - Triscans initiativ för att säkerställa en korrekt sammansättning som riktar sig till verkstäderna. Sist men inte minst fick deltagarna kunskap om TriSys - Triscans system för effektiv verkstadsoperation och kundhantering, vilket Fixat Koncept erbjuder under namnet AutoFixat.

Affärsinnehavare fick presentation av affärssystemet Furtursoft för butiker av Antti Nordberg från Futursoft i Finland. I föreläsningen fokuserades de särskilda fördelar som systemet har för affärsägare, vilket inkluderar: exemplifierades via Fixat Brålandas egen lösning.

Förutom föreläsningarna fick deltagarna också möjlighet att få information och ett samtal med leverantörerna på deras ställen, som inrättades i det nybildade showroom för leverantörer. Andreas Lundgren från Fixat Koncept var fullt upptagen med att demonstrera verkstadssystemet AutoFixat för alla deltagare och Utställarna var:

Efter en trevlig sammankomst och middag på fredag ​​kväll samlades deltagarna lördag för en utvärdering och sammanfattning. Individuella avtal för den fortsatta kursen ingicks mellan parterna och vid middagstid kunde värdarna från Fixat Koncept säga tack för nu och önska alla en bra helg.

Medlemsnyhet

Företag
Triscan A/S

Engmarken 11
8220 Brabrand
Danmark
Triscan A/S

Sänd till en kollega

0.063