23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Formac ökar tryckkvalitén ytterligare

| Medlemsnyhet | Företag Formac AB

Genom ett omfattande mjukvarubyte och arbete i Formacs tryckeri, har vår tryckexpert Simon kunnat öka Formacs tryckkvalitet på dekaler ytterligare.

Efter en tids testning och justering har Formacs egna tryckexpert Simon helt bytt ut den mjukvara som Formac använder för att trycka dekaler. Bytet medför många interna förbättringar, men framför allt så har vi genom detta kunna öka vår tryckkvalitet på många av de dekaler vi producerar åt dig som kund.

Bilden nere är på en riktigt dekal som fotograferats väldigt in-zoomat, och illustrerar hur pass mycket trycktätheten har ökat efter förändringen. Poängen här, och det vi strävar efter, är att så lite vitt som möjligt ska lysa igenom.

Arbetet och investeringen i mjukvaruförändringen påbörjades under slutet av 2018. Den nya tekniken har varit i bruk sedan årsskiftet, men är nu helt optimerad. Värt att notera är också att den största förbättringen sker på väldigt små dekaler där trycket innehåller mycket detaljer.

Interna förbättringar
Förutom den ökade tryckkvalitén, har vi också kunnat förbättra flera interna processer. Exempelvis

Stabilare driftmiljö och längre upptid.
Effektivare bearbetning vid masstryck av dekaler.
Köläggning av nya arbeten samtidigt som printrarna arbetar.

Köp dina dekaler från Formac

På Formac är vi experter på dekal och dekor, något vi har arbetat med i många år. I vårt egna tryckeri producerar vi årligen hundratusentals olika kundunika dekaler till nöjda kunder. Formac producerar högkvalitativa digitaltryckta dekaler i alla former och i flera olika material. Så oavsett användningsområde eller miljön där dekalen ska sitta, har vi både kunskapen och verktygen.

Mer om Formacs dekal & dekor-produkter +


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Formac AB

Moränvägen 10
352 45 Växjö
Sverige
Formac AB

Sänd till en kollega

0.068