23948sdkhjf

Ferdfelt lanserar Prestone Command – En kylvätska för ALLA tunga fordon!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Prestone som är ledande varumärke på Coolant/Antifreeze i USA, har utökat sitt sortiment för att uppfylla marknadens behov och lanserar en patenterad kylvätska för tunga fordon, Prestone Command.

Ferdfelt Trading AB, generalagent för Prestone i Sverige, lanserar en helt ny kylvätska som inte varit tillgänglig på den svenska marknaden tidigare, en Coolant/Antifreeze som kan användas av alla typer av tunga fordon, oavsett modell eller typ.

Prestone Command Heavy Duty kylvätska, utformad för alla motorer, i alla branscher, skapades speciellt för att hjälpa åkerier och fordonsägare att hålla fordonen på vägen, minska driftstopp och minimera kostsamma reparationer.

Rutinunderhåll och oplanerade reparationer kan vara dyrt och tidskrävande. Underhåll för kylsystemet står för upp till 40 % av alla tunga fordons driftstopp. Prestone Command Extended Service Life Technology bidrar till att minska oplanerade underhåll vilket minskar kostnader och ger mer tid på vägen.

Som en del av Prestones åtagande att garantera att produkterna fungerar som utlovat är att Prestone Command Heavy Duty kylvätska är kompatibel med alla OAT (Organic Acid Technology) kylvätskor/frostskyddsmedel. Den har gått igenom rigorösa tester i labbet och på vägen för att erbjuda förlängd livslängd på upp till 1 000 000 km på vägen och 12,000 timmar off road*. Prestone Command sparar också driftstopp/underhåll eftersom det inte kräver extra kylvätsketillsatser eller utdrygningsmedel.

Den patenterade USA formulan uppfyller eller överträffar alla biltillverkares (OEM) krav och uppfyller alla globala kravspecifikationer. Prestones Tekniska direktör, Bruce Ellis: "Våra världsberömda forskare har arbetat i nära samarbete med motortillverkare för att utveckla och noggrant testa vår unika, patenterade Heavy Duty kylvätska före lansering av produkten till den europeiska marknaden."

"Vi är stolta över att vår nya Command kylvätska med förlängd livslängd skyddar alla tunga motorer. Den kan också användas i alla branscher, skydda motorer i marin, gruv- och byggnadsbranschen, jordbruksindustrin och vägtransporter. "

"Till skillnad från sämre kylvätskor, skyddar Command varje komponent i kylsystemet och den silikatfria formulan förhindrar blockeringar av silikat gele i kylaren. Formulan skyddar vattenpumpar mot skador i förtid och beläggningar. Andra kylmedel kan inte skydda det våta fodret (wet liners) mot punktfrätning, vilket resulterar i linjeperforering som så småningom förstör motorn.

Prestone Command Heavy Duty kylvätska skyddar och ser till att motorerna presterar sitt bästa i alla ytterligheter, från -64° C till + 137° C, för effektivare bränsleekonomi och utsläppskontroll. "


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.071