23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Verkstadsinredning för framtidens verkstad

| Medlemsnyhet | Företag Awzom Workshop Solutions AB

- Vi har en passion för förbättring!

Vi lever i förändringens tid - inget är som tidigare, när en verkstad bara var en verkstad. Framtidens moderna verkstad ställer helt andra krav på funktionalitet, effektivitet och en tilltalande miljö. Kraven på framtidens verkstad ställs både av era medarbetare och kunder samt av era egna krav på kvalité och effektivitet.

Med vår Svensktillverkade skräddarsydda inredning kan vi presentera en totallösning för er verksamhet, en lösning som innebär att vi organiserar din verkstad så att både medarbetare och kunder ska trivas och få förtroende för företaget och de tjänster ni levererar.

 AwZom - står för den totala lösningen!

Vårt inredningskoncept är moduluppbyggt – vilket ger en total flexibilitet. Systemet är fristående och moduluppbyggnaden ger dig stora möjligheter att konfigurera systemet så att det perfekt passar dina behov.

Vår inredning är speciellt utvecklat för fordonsverkstäder, med de speciella behov som finns där. Vilka moduler och funktioner du än väljer så är alla integrerade i en gemensam design som passar perfekt i helhetslösningen.

Skräddarsytt är vår standard - vi är inte främmande för nya utmaningar och diskuterar gärna okonventionella lösningar tillsammans med dig. Du kanske har tankar om speciella funktioner, i din verkstad, som inte finns i vårt standardsortiment – det är inga problem, vi löser det tillsammans.

Vi kan skräddarsy din verkstad helt efter dina önskemål och kan erbjuda en mängd speciallösningar, både vad gäller utförande och färger. Vi kan naturligtvis leverera systemet lackerat i vilken RAL eller NCS-färg som helst, helt enligt dina önskemål.

- Låt oss skräddarsy din nya verkstad

Awzom Workshop Solutions AB

Kontakta oss gärna på 0730-269120

 

Medlemsnyhet

Företag
Awzom Workshop Solutions AB

Stjärnvägen 21
541 55 Skövde
Sverige
Awzom Workshop Solutions AB

Sänd till en kollega

0.063