23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Extrem helsyntetisk motorolja för racing

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Specialisterna på delar till drivlinan, Drivknuten.se, jobbar vidare med att utveckla och bredda sitt sortiment av olja. Senaste tillskottet är en extrem helsyntetisk motorolja designad för racing från Payback.

Drivknuten.se har nu tagit in en extrem helsyntetisk motorolja designad för racing från Payback, Supreme Racing 5W-50. Oljan innehåller flera unika friktionshämmande ämnen som upplöst molybdendisulfid, PTFE och zink. Det minimerar metallkontakt och gör att motoroljan klarar mycket hög belastning. Oljan är skumningsresistent och förhindrar skador som kan uppstå på vev- och ramlager.

Oljans sammansättning av unika additiv och tillsatser sänker effektivt oljetemperaturen, minskar friktion och slitage, en annan unik egenskap är att oljan rekonditionerar o-ringar och packboxar vilket eliminerar oljeläckage.

Payback Supreme Racing 5W-50 uppfyller och överträffar de allra tuffaste specifikationerna som ACEA A1/B1, A3/B4 samt API SN/CF och är vida överlägsen merparten av marknadens racingoljor. Priset speglar inte på långa vägar kvalitén.

Läs mer om den nya unika racingoljan på hemsidan: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.063