23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Säkra din nyckelförvaring

| Medlemsnyhet | Företag Awzom Workshop Solutions AB

Låt inte dina kunders bilnycklar ligga framme lätt åtkomliga!

Det är tyvärr inte ovanligt att man ser kundernas bilnycklar ligga framme helt öppet vid arbetsplatserna eller hänga lätt åtkomliga på väggen. Som regel är nycklarna märkta med bilens registreringsnummer så om tjuven är framme är det mycket troligt att man blir av med både nyckel och kundens bil, med stora kostnader för verkstaden som följd.

 Vårt dagnyckelskåp med kodlås ger en enkel och säker hantering av kundernas nycklar under ordinarie arbetstid ute vid de enskilda arbetsplatserna. Vårt nyckelskåp ersätter inte det säkerhetsklassade SS3492-skåpet som krävs av försäkringsbranschen för förvaring av kundernas bilnycklar, men det ger bra säkerhet och underlättar hanteringen av nycklar under ordinarie arbetstid. 

Den transparanta luckan ger en snabb överblick över nycklarna och underlättar vid tömning när nycklarna vid arbetstidens slut ska flyttas till ett godkänt säkerhetsskåp. Dagnyckelskåpets kodlås kan programmeras med dels en personlig användarkod samt en huvudkod för verkstadsansvarig. Dagnyckelskåpet kan integreras i inredningssystemet eller monteras separat direkt på vägg.

För ytterligare information kontakta Awzom Workshop Solutions AB

Tel. 0500-423 000 • Mobil 0730-26 91 20

info@awzom-wss.com • www.awzomworkshopsolutions.com

 

Medlemsnyhet

Företag
Awzom Workshop Solutions AB

Stjärnvägen 21
541 55 Skövde
Sverige
Awzom Workshop Solutions AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062