23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ColorGlo öppnar nu upp i Blekinge

| Medlemsnyhet | Företag ColorGlo International Sweden AB

Entreprenören Tobias Krans startar upp franchise för ColorGlo.

Efter 12 år som verkstadschef på en bilverkstad ville Tobias gå vidare och starta upp en egen verksamhet med ColorGlos breda tjänsteutbud. Det är främst bilbranschen som ger flest arbeten. Reparationer av förslitningar, skador och märken är oundvikligt på bilar som används. Lägg där till skador från inbrott och olyckor där även inredningen tar skada. En krossad ruta med glassplitter i hela inredningen blir lätt repor som måste repareras. Det är en win-win för både kunder, försäkringsbolag och miljön att reparera istället för att byta. I försäkringsbranschen kallas våra reparationer spot-repair, men då interiör spot-repair. 

Bilfirmor anlitar ColorGlo där inredningar fått föslitningsskador eller fläckar. Tänk själv vad en nyrestaurerad ratt kan göra för nybilskänslan. 

En annan stor kundkrets är leasingbilar. När bilen ska lämnas tillbaka efter 2 eller 3 år kanske där finns märken på inredningen. Lagas inte märkena blir det dyra avslag när bilen lämnas in. 

Allt som består av läder, vinyl, plast och tyg kan lagas och färgas till original igen. ColorGlo har funnits sedan 1975 och kom till Sverige 2009. Vi är idag 24 franchisedistrikt med utbildade och certifierade tekniker.

Vi säger grattis till Blekinge som nu fått sin egen ColorGlo specialist. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ColorGlo International Sweden AB

Karbingatan 12
254 67 Helsingborg
Sverige
ColorGlo International Sweden AB

Sänd till en kollega

0.094