23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Reparationssats växellådan ZF BMW GS6-45

| Medlemsnyhet | Företag LBM Autoparts AB

Två olika reparationssatser finns nu på hyllan! Ett kit med packboxar och o-ringar med mera, och ett komplett med synchringen till backen/3/4/5an.

Nu på lager finns dessa reparationssatser till ZF BMW GS6-45DZ.

Sitter bland annat i BMW 320 och 520.
Det är ett vanligt förekommande fel att synchringen till backen går sönder i denna växellådan och den finns ej att köpa original hos BMW. Synchringen passar backen, 3/4/5ans växel.

Kit med bara packboxar, lock och oringar SELGS645

Kit med pckboxar, lock och oringar samt synchringen SELSYNGS645

GB Parts Online, nu en del av LBM Autoparts
LBM Autoparts fortsätter att växa och värvade i oktober engelska GB Parts Online.
GB Parts Online har under flera år varit en av Europas största leverantör av reservdelar till manuella växellådor, differentialer och fördelarlådor, där man specialiserat sig på reparationssatser och ingående komponenter. Allt detta finns nu på hyllan hos oss på LBM Autoparts vilket känns väldigt bra, vi är nöjda med att fortsätta bredda vårt utbud och kunna hjälpa kunderna med ännu mer delar kring växellådan och drivlinan. GBPartsOnline kommer fungera som ett produktvarumärke för de olika typerna av kit hos LBM Autoparts. Tveka inte att kontakta oss med era frågor!

Kontakta oss för mer information!
Telefon: 031-919254
E-post: info@lbmautoparts.se
WEBSHOP

Vi är LBM Autoparts - en komplett leverantör av reservdelar och kompletta enheter för växellåda, fördelarlåda och differential
Vi erbjuder delar till dagens högteknologiska automatlådor så väl som till manuella växellådor. Hos oss hittar du allt från OH-kits och masterkits till hard parts som convertrar, kolvar, trummor, ventilhus och solenoider samt växellådsoljor och verkstadslitteratur. Till manuella växellådor har vi allt du kan tänka dig, ingående delar som drev, lager, lagersatser och packboxar. Till fördelarlådor har vi både reservdelar och reparationssatser. Vi erbjuder även fabriksrenoverade och nya kompletta växellådor och fördelarlådor. Allt från noga utvalda leverantörer. Du kan förvänta dig snabb och kompetent service, oftast med leverans redan nästa dag.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
LBM Autoparts AB

Box 180
444 22 Stenungsund
Sverige
LBM Autoparts AB

Sänd till en kollega

0.085