23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Verktygsvagnen för framtidens verkstad

| Medlemsnyhet | Företag Awzom Workshop Solutions AB

Din mobila arbetsplats

 

Med vår mobila svensktillverkade verktygsvagn får du en total flexibilitet att flytta med dig din arbetsplats i verkstaden. Verktygsvagnen är uppbyggd med ett svetsat chassie vilket garanterar en god vridstyvhet och en lång livslängd.

Verkttygsvagnen har i sin baksida integrerade uppfällbara konsoler med en utfälld längd på 600 mm som man kan använda som avlastning för t.ex. stötfångarbeklädnad. Vagnens bänkyta är klädd med slagtålig ABS plast och arbetsytan håller måttet 860 mm x 645 mm och verktygsvagnens totalhöjd är 875 mm.

Verktygsvagnens höjd är anpassad för att passa in under bänkbryggan i vårt inredningskoncept för framtidens verkstad men kan även användas fristående.

Verktygsvagnen är lätt att manövrera tack vare sina 4 st svängbara kullagrade hjul där de främre hjulen är låsbara för att underlätta en stationär placering direkt vid arbetsstället.

Lådorna låses med ett nyckelförsett centrallåssytem och lådsystemet har en inbyggd ”anti-tilt” funktion vilket innebär att du enbart kan öppna en låda åt gången. Lådorna är svetsade och vår mindre lådor , smal & medium, klarar 45 kg utbredd last och våra större lådor, Large & XLarge, klarar 70 kg utbredd last. Lådorna kan även erbjudas förberedda för fackindelning. Som tillbehör kan vi erbjuda ett måttanpassat skuminlägg där man själv kan skära ut för att anpassa till sina egna verktyg.

Vi kan naturligtvis leverera verktygsvagnen lackerad i vilken RAL eller NCS-färg som helst, helt enligt dina önskemål.

För ytterligare information kontakta Awzom Workshop Solutions AB

Tel. 0500-423 000 • Mobil 0730-26 91 20

info@awzom-wss.com • www.awzomworkshopsolutions.com

 www.awzomworkshopsolutions.com

info@awzom-wss.com

Medlemsnyhet

Företag
Awzom Workshop Solutions AB

Stjärnvägen 21
541 55 Skövde
Sverige
Awzom Workshop Solutions AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062