23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drivaxlar till senaste Mercedes C-klass

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, presenterade för en tid sedan nya drivaxlar till Mercedes E-klass, CL samt S-klass, med delvis samma specifikationer som C-klass, men nu kommer nya drivaxlar för nyare C-klass.

Drivknuten.se, lanserar den ena spännnde nyheten efter den andra. Nu handlar det om helt nya främre drivaxlar till senaste generationen av Mercedes C-klass. 

Drivknuten.se släppte bara för någon vecka sedan nya drivaxlar och inre drivknutar till Mercedes E-klass, CL samt S-klass vilket ledde till stor förvirring beroende på att några av de inre drivknutarna som både passade bak och fram även passade C-klass. Nu har tillverkaren klargjort exkat vilka som passar respektive modell och i samband med det presenterades också de nya främre drivaxlarna till C-klass sedan och kombi i karossversion W204 och S204.

Drivaxlarna har artikelnummer MB-406 respektive MB-506 och passar vänster och höger framaxel. Priset ligger inledningsvis på 5912 kr och 5992 kr exkl. moms före verkstadsrabatt.

För exakt passning se länken till hemsidan: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078