23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Skrivpulpeten för framtidens verkstad

| Medlemsnyhet | Företag Awzom Workshop Solutions AB

Ditt kontor i verkstaden

Med vår svensktillverkade skrivpulpet får du en god ergonomisk arbetsmiljö när du utför arbete vid din dator och övrigt administrativt arbete. Skrivpulpeten är uppbyggd med ett svetsat chassie vilket garanterar en god vridstyvhet och en lång livslängd.

Skrivpulpeten har en arbetshöjd på 1050 mm och bänkytan är klädd med slagtålig ABS plats och arbetsytan håller måttet 900 mm x 650 mm.

Skrivpulpeten är anpassad för vårt inredningskoncept för framtidens verkstad men kan även användas fristående.

Den utdragbara tangentbordshyllan är tillverkad i stål och är monterad med bromsade expansionsbeslag som underlättar ditt arbete vid tangentbordet då hyllan lättare håller sin position. Hyllans arbetsyta är klädd med en skiva av björkplywood och skivans framkant är formanpassad med ett maguttag. Träskivans varmare yta ger dig en behagligare arbetsmiljö då den isolerar mot hyllans kallare stålchassie. Hyllans djup ger dig också goda möjligheter att placera tangentbordet anpassat efter din egen personliga längd. Lådan under tangentbordshyllan är helt tillverkad i stål och är låsbar och levereras med ett insynsskydd.

Skrivpulpetens skåp levereras med ett inrede anpassat för en skrivare, dator samt lagring av t.ex. skrivarpapper. Vi kan även utrusta skrivpulpeten med vår Powerbox som kan anpassas för dina behov av el och lan uttag. Skåpets vänstra dörr är låsbar och den högra dörren hålls stängd med ett magnetlås som underlättar snabb åtkomst vid papperspåfylland och dörren har ett uttag som underlättar hämtning av papper från skrivaren utan att behöva öppna dörren. Skrivpulpetens baksida är förberedd med kabelgenomföring vilket underlättar för elinstallation vid montering.

Vi kan naturligtvis leverera skrivpulpeten lackerad i vilken RAL eller NCS-färg som helst, helt enligt dina önskemål.

För ytterligare information kontakta Awzom Workshop Solutions AB

Tel. 0500-423 000 • Mobil 0730-26 91 20

info@awzom-wss.com • www.awzomworkshopsolutions.com

 www.awzomworkshopsolutions.com

info@awzom-wss.com

Medlemsnyhet

Företag
Awzom Workshop Solutions AB

Stjärnvägen 21
541 55 Skövde
Sverige
Awzom Workshop Solutions AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062