23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tidig vår gynnar campingsäsongen

| Medlemsnyhet | Företag Formac AB

Snart drar husvagnssäsong igång

Enligt SMHIs statistik startar den meteorologiska våren allt mer tidigare och därmed drar husvagn- och husbilssäsongen också tidigare igång. Har ni allt ni behöver? Formac står redo att leverera en rad olika produkter till er verksamhet inför säsongsstart. Glöm inte heller bort att på ett stort antal av våra produkter erbjuder vi kundanpassat tryck.

Det innebär att vi, i vårt egna moderna tryckeri, trycker er unika logga eller budskap för att lyfta ert varumärke långt efter husbilarna och husvagnarna lämnar er.

Banderoller
Banderoller är ett utmärkt sätt att sprida ert budskap på. Fungerar för såväl utomhus- som inomhusbruk. På Formac hjälper vi gärna till med allt från rådgivning om vilken banderoll som passar er bäst till framtagning av original och färdig produkt.
Banderollerna +

Kulskydd med ert tryck
Kulskyddet, som skyddar dragkroken, är tillverkat i tålig ABS-plast för 50mm kula. Levereras med ert unika 1-färgstryck.
Kulskyddet +

Fordonsmappar
Snygg och hållbar fordonsmapp i kraftig textil. Med dragkedja på tre sidor. Plats för fordonshandlingar, visitkort, penna och extranyckel. Med kundanpassat Domemärke på framsidan.
Mapparna +

Dekaler
På Formac är vi experter på dekal och dekor, något vi har arbetat med i många år. I vårt egna moderna tryckeri producerar vi årligen hundratusentals olika kundunika dekaler till nöjda kunder.
Dekalerna +


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Formac AB

Moränvägen 10
352 45 Växjö
Sverige
Formac AB

Sänd till en kollega

0.048