23948sdkhjf

Boka din plats till årets konferens idag

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

Den 15-16 maj är det dags för Miljö- och Kemidagarna i Göteborg. Du som deltagare får ta del av hur bildvårdsprodukter och andra kemikalier påverkar hälsa och miljön. Du får också kunskap om hur du på bästa sätt kan arbeta förebyggande.

Här kan du träffa andra som arbetar med liknande frågor, bli uppdaterade om nya lagar och förordningar och praktiska fall. Forskare, myndigheter och näringsliv ger olika infallsvinklar under samma tema.

Citat från tidigare deltagare:
"Alltid bra program med varierat innehåll, intressanta föreläsare och följer en röd tråd. Dessutom är det nytt varje gång, det är en bedrift."

Plats: Quality Hotel 11, Göteborg
Datum: 15-16 maj 2019
Boka din plats här >

Fördjupnigsämnen 2019

 • Verktyg för en säker arbetsplats 
  Förbättra ditt dagliga arbete med hjälp av verktyg och praktiska exempel. Du får tips både inom specifika ämnen som mätningar och även en inblick i hur andra verksamheter gör för att nå sina mål.
  • Luftkvalitén – när räcker det med en bedömning och när måste man göra mätning? Arbets- och miljömedicin Sahlgrenska
  • Minskade risker med kemikalier, DENIOS
  • Bättre alternativ – hur kan din verksamhet arbeta med substitution, Gudrun Bremle, RISE Substitutionscentrum
 • Regelverk och aktuellt
  I detta block får du tillgång till senaste nytt från myndigheter. Vi fördjupar oss även inom juridiken, substitution och hur verksamheter kan uppmuntra till effektiv kemikaliehantering som skapar bra resultat.
  • Digitalisera för en bättre miljö, Tina Ringenson Hållbarhetsforskare KTH.
  • Aktuellt från Kemikalieinspektionen, Helena Kramer och Ingrid Wiren, kemikalieinspektionen
 • Skapa verklighet av möjligheter
  Här får du hjälp att gå från tanke till handling. Vi fördjupar oss inom arbetsmetoder som belönar positiva handlingar. Inspirerande förebilder delar med sig av utmaningar som du kan ta med dig både för att göra skillnad inom din verksamhet och som privatperson.
  • Nudging – ett verktyg för hållbara val, A Win Win World

Läs mer om våra andra talare här >

Trerättersmiddag med underhållning
Vi avslutar första konferensdagen med en trerättersmiddag med underhållning. Kvällen brukar vara väldigt uppskattad när man får lära känna andra deltagare som arbetar med liknande frågor samt ha fantastiskt god mat i de gamla varvslokalerna i Erikbergshallen.

Arrangören
Arrangören EcoOnline gör säkerhet på arbetsplatsen till det självklara valet. EcoOnline är ett mjukvaruföretag som är specialiserat på att utveckla system för att göra arbetsplatser säkrare och kemikaliehantering enklare. Vårt företags enkla kärnidé: När säkerhet på arbetsplatsen är så enkel blir det en naturlig vana. En vana som växer sig starkare år efter år. Så, ju lättare och smidigare vi kan göra det för medarbetare att förstå och följa de säkerhetsrutiner som finns på arbetsplatsen, desto säkrare blir arbetsmiljön. Därför är EcoOnlines system heltäckande, men ändå lätt att använda.

Boka din plats här >

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.097