23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Idag startar Bauma & Brigade är där!

Vi ser fram emot att träffa både befintliga och potentiella kunder vid bauma 2019, världens ledande internationella mässa för byggnadsindustrin, som hålls i München från 8 till 14 april

Nyheter inom den globala industrin presenteras på ett och samma ställe för att göra det möjligt för besökare från hela världen att hitta de lösningar de behöver för sina företag. Brigade har sett det som en ovärderlig arena för att uppmärksamma Brigades världsomfattande utbud av säkerhetsprodukter. Det finns fyra kategorier av utställningar: byggmaskiner, byggnadsmaskiner, gruvmaskiner & byggfordon och utrustning.

Vid den förra mässan 2016 presenterade 3.425 företag sin kompetens på över 605 000 kvadratmeters utrymme. På Bauma kommer Brigade att visa upp sitt utbud av säkerhetsprodukter för kommersiella fordon med alla de senaste nyheterna. Brigades experter kommer att demonstrera dess internationellt kända Kamerasystem, inklusive Backsense® Radar OSD (On Screen Display), den nya vattentäta bildskärmen, samt lanseringen av Querverkehrsbeobachtung (Cross Traffic Monitoring systemet).

Ferdfelt Trading AB
Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563030492

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046