23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Två nya tekniska säljare för tunga däck på Nokian Däck AB

| Medlemsnyhet | Företag Nokian Däck AB

Nokian Däck AB som är ett helägt dotterbolag till finska Nokian Tyres plc har förstärkt sin organisation med två nya tekniska säljare för tunga däck,

Anders Wernell och Markus Frostborn. Anders Wernells distrikt omfattar norra Sverige och Markus Frostborns distrikt är södra Sverige. Affärsområdet tunga däck omfattar bland annat lastbilsdäck, bussdäck, traktordäck, skogsdäck, entreprenaddäck och däck för materialhantering, som till exempel truckdäck.

Anders Wernell har en lång erfarenhet av däckbranschen och han kommer närmast från regummeringsföretaget Däcknor AB där han arbetade som säljare i sex år.

 – Nokian Tyres är ett företag med toppkvalitet och funktion på alla sina produkter. Försäljningen av tunga däck handlar mycket om att behovsanalysera. Tillsammans med våra kunder ska vi hitta den bästa möjliga däcklösningen för kundens transport- och arbetsbehov för att arbetet ska kunna ske så effektivt som möjligt, säger Anders Wernell.

 Även Markus Frostborn har arbetat länge inom däckbranschen och kommer närmast från Euromaster AB där han arbetade som platschef i Uddevalla. 

 – Nokian Tyres ligger absolut i toppen när det gäller tunga däck i Sverige. Produkterna är väldigt bra och i sortimentet finns specialdäck för många olika ändamål. En av Nokian Tyres styrkor är att vara specialister på däck för nordiska förhållanden, alla våra däck utvecklas och testas i Norden. Viktigaste i mitt jobb är att lyssna på kunden och sedan rekommendera däck som hjälper kunden att arbeta smidigt och lönsamt, säger Markus Frostborn.

 Anders Wernell och Markus Frostborn rapporterar till Mats Fahlgren, försäljningschef för Tunga & LV-däck på Nokian Däck AB.

Mer information:
www.nokianheavytyres.se

Anders Wernell, teknisk säljare, tel. 08-474 74 55, anders.wernell@nokiantyres.com

Markus Frostborn, teknisk säljare, tel. 08-474 74 39. markus.frostborn@nokiantyres.com

Mats Fahlgren, försäljningschef Tunga & LV däck, tel. 08-474 74 40, mats.fahlgren@nokiantyres.com

 Nokian Tyres är världens nordligaste däcktillverkare och ett av de mest hållbara företagen i världen. Vi erbjuder trygghet i alla körförhållanden genom att utveckla säkra och miljövänliga däck av hög kvalitet för personbilar, lastbilar och tunga maskiner. Vi är speciellt välkända för våra innovativa vinterdäck. I vår koncern ingår också däckkedjan Vianor, specialister på bilservice och däckservice. Nokian Tyres omsättning uppgick till cirka 1,6 miljarder euro år 2018 och antalet anställda är cirka 4 800. Nokian Tyres aktie noteras på Nasdaq i Helsingfors. Mer information finns på www.nokiantyres.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Nokian Däck AB

Box 3002
195 03 Märsta
Sverige
Nokian Däck AB

Sänd till en kollega

0.078