23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Den 28 april är det World Day for Safety & Health at work!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Det sker cirka 340 miljoner arbetsolyckor årligen över hela världen och mer än 6000 arbetstagare dör varje dag.

Den 28 april är världs dag för säkerhet och hälsa på arbetsplatsen (World Day for Safety and Health at Work), en FN-stödd kampanj för att främja en hälsosam arbetsmiljö med tonvikt på förebyggande åtgärder.

Det sker cirka 340 miljoner arbetsolyckor årligen över hela världen och mer än 6000 arbetstagare dör varje dag.

Alla organisationer har vård plikt, både för anställda och för alla som kan påverkas av företagets verksamhet. Ingenstans är det här tydligare än i industrier där kommersiella fordon eller tunga maskiner har hög risk för kollisioner både på vägar och på arbetsplatser. Logistikföretag som flyttar varor över vägnät stöter på överbelastade, farliga förhållanden, medan fordon som används inom sektorer för avfallshantering och konstruktion ofta arbetar i svåra miljöer när det gäller manövrering.

Stöd till arbetssäkerhet

Vi är glada att insatser som World Health & Safety at Work Day görs för att prioritera att hålla anställda säkra på sina arbetsplatser. Brigades uppdrag är att rädda liv som sin främsta prioritet.

Säkerhetsprodukter från Brigade

Här på Brigade har vi levererat strängt testade säkerhetsprodukter för fordon i mer än 40 år. Redan 1976 introducerade vi det allra första backlarmet i Europa. Brigades larm har nu utvecklats till bästsäljande bbs-tek® White Sound® larm med flera frekvenser.

Brigade är engagerade i att göra vägar och arbetsplatser säkrare för alla. Blinda fläckar är en stor faktor för att orsaka kollisioner. Översikts vy har visat sig minska kollisioner och förbättra säkerheten. Brigade Backeye®360 ger en realtids översiktsvy av fordonet i en enda bild, vilket eliminerar blinda fläckar och sparar tid för föraren från att behöva bearbeta information från flera skärmar eller speglar. Detta gör det mycket lättare att upptäcka, bedöma och reagera på eventuella faror.

Branscher som gruvbrytning, stenbrott, jordbruk och konstruktion har gynnats av Backsense® Radarsystem. Dessa tunga sensorer är konstruerade för att upptäcka stationära och rörliga föremål, även i de hårdaste miljöerna.

För ytterligare information om Brigade, våra produkter och tjänster kontakta Agneta Ferdfelt 076-868 48 40 alt. agneta@ferdfelt.se

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.065