23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KW Parts släpper dokumentärserie om motorbyte på Amerikanska bilar

| Medlemsnyhet | Företag Klintberg & Way Parts AB

I spännande 10 avsnitt får vi följa med USA-bilspoddens Peter Camarstrand & Kristoffer Sundlin som tillsammans med KW Parts och Järudds Bil visar hur du byter till en fabriksy motor i din drömbil.

Många av oss har någon gång drömt om att få äga entusiastbil som inte bara får oss att le när vi öppnar garagedörren, utan som även gör att vi kan behålla leendet oavsett hur hårt eller länge vi kör? En bil som alltid startar, och som tar oss från A-Ö helt enkelt.
USA-Bils Poddens Peter Camarstrand och Kristoffer Sundlin har tillsammans ägt hundratalet bilar. Flera av dem har varit snabba och pålitliga, men lika många har varit oberäkneliga och trötta. Därför teamade dessa två pratkvarnar upp med oss på KW Parts, för att med hjälp av vårt stora sortiment av crate motorer, en gång för alla fånga drömmen om att äga en bil som ska bli lika vacker att se på, som pålitligt och rolig att köra. Vi ska i tio avsnitt följa deras motorbyten, och ta del av deras funderingar kring vad det innebär att gå från nytt till gammalt.

Det här är, Drömfångarna.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Klintberg & Way Parts AB

Haukadalsgatan 5
164 40 Kista
Sverige
Klintberg & Way Parts AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.136