23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Autoglass Restore har nu tillverkat ytterligare ett nytt tillbehör

| Medlemsnyhet | Företag Autoglass Restore Sverige AB

MegaVac Extender är ett verkyg som man skruvar fast på stativet till glaslagningsinjektorn. Detta gör att man nu kommer intill alla hörn och kanter på rutan.

Våra verktyg är tillverkade efter de direktiv som bilbranschen ställer, att inte reparera nära kanter på rutorna. 
Se länk: https://autoglassrestore.se/produkter/stenskottslagning/

 Men faktum är att dessa direktiv är en generalisering som branschen tvingats göra, eftersom det finns åtskilliga utrustningar i branschen som inte klarar av att reparera med tillfredställande resultat och kvalité.

Då våra utrustningar och lim håller högsta kvalité har vi fått en stor efterfrågan där flera utav våra tekniker önskar att komma närmare glasets kanter. Därför har vi nu tagit fram en helt ny och mycket stabil konstruktion som gör att vi kommer ända ut till kanten med samma stabilitet och känsla som när man jobbar med injektorn i trefoten.

Därför har vi nu tagit fram en helt ny och mycket stabil konstruktion som gör att vi kommer ända ut till kanten med samma stabilitet och känsla som när man jobbar med injektorn i trefoten.

Dennna förlängare har en rad olika tekniska lösningar som utmärker våra övriga verktyg. En av de nya lösningarna är bland annat det inåt-lutande montagehålet. Den har samma briljanta bajonettfattning med höjdjustering för konvexa rutor och med samma enkla snabblåsning som trefoten har.

Beställningsnummer är SD20109, MegaVac Extender. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Autoglass Restore Sverige AB

Östra Vagngatan 8 D
702 27 Örebro
Sverige
Autoglass Restore Sverige AB

Sänd till en kollega

0.094