23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Autoglass Restore medverkar på Inspirationsdagen i Göteborg

| Medlemsnyhet | Företag Autoglass Restore Sverige AB

Vi ses på Inspirationsdagen i Göteborg där vi ska prata vindrutereparationer. Vi ska visa er det enda systemet inom stenskottsreparationer som verkligen är "Made in Sweden".

Denna dagen kommer Håkan som har jobbat med stenskottsreparationer sedan 1991 och har under åren hunnit samla på sig en bred kunskap inom detta område.

-Jag började med att utbilda personal till glasmästerier, bilverkstäder och andra service yrken inom fordonsidan redan 1995. Problemen jag hela tiden brottades med var hur konstruktionen på verktygen inte stämde med nybörjare. Man fick träna in en ”känsla” för hur man skulle hantera verktygen. Detta gjorde att utbildningarna oftast tog en dag och ibland mer eftersom personalen även efter utbildningen hade vissa problem med reparationerna.

Med detta i bakhuvudet började nu Håkan skissa på egna verktyg och nya metoder att laga mer effektivt och enkelt.
Det första kvittot på att det nu fungerade var utbildningstiden. Den kortades ner väsentligt. Nu kan man utan vidare hålla utbildning för större grupper och på kortare tid, detta utan att kvalitén på utbildningarna har sänkts.

Vad Utmärker MegaVac Mot Andra System På Marknaden?

Den är konstruerad så man med endast ett enkelt handgrepp monterar dit verktyget mot glaset. Med vår innovativa justering mot glaset kan man justera in ett exakt rätt tryck mot glaset som man därefter låser fast i rätt höjd med vår låsskruv. Detta fungerar oavsett hur konvex glaset är.

Denna justering är nödvändig då för hårda tryck mot glaset på vissa rutor kan orsaka vidare sprickbildningar eller stoppar tillgängligheten för limmet att fylla skadan. Med en skruv som man lätt justerar  får man exakt tryck varje gång.

Alla förändringar och utvecklingar som är gjorda både in och utvändigt är av betydande grad. Man märker av det kraftfulla vakuumet direkt när man skruvar upp pistongen i topp. Locket på verktyget är säkrat och kan inte längre okontrollerat skruvas upp.

Injektorn kan även beställas i olika färger vilket är bra för större företag som vill hålla en speciell färg. Man kan även ha egna logotypes på injektor, UV-lampa, speglar och väska.

Läs mer om oss och våra produkter på vår hemsida: www.autoglassrestore.se

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Autoglass Restore Sverige AB

Östra Vagngatan 8 D
702 27 Örebro
Sverige
Autoglass Restore Sverige AB

Sänd till en kollega

0.079