23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HBA Solutions - Kundunika lösningar

Vi vill underlätta din arbetsdag genom att förenkla din hantering och montering. Låt oss ta fram en lösning som passar just dig.

Vår vision är att underlätta din arbetsdag och det vill vi göra genom att förenkla din hantering och montering. För oss innebär HBA Solutions att vi tillsammans med dig hittar effektivare lösningar som underlättar din arbetsdag. Vi erbjuder branschens djupaste sortiment inom belysning och fordonselektronik och för att garantera hög kvalitet bygger vi det på starka varumärken. Vi lägger stor energi på vår produktutveckling där fokus är kund- och modellanpassningar. Det vet vi i slutändan sparar tid och pengar för dig som kund.

Vi är noga med att vårt erbjudande är långsiktigt hållbart i alla led och att vi efterföljer vår kvalitets-  och miljöpolicy. Vi jobbar hårt med CSR och tar ett socialt ansvar för våra produkter och lösningar i hela kedjan från leverantör till slutkund. Våra produkter ska ha minimal påverkan på omgivning, miljö och klimat under sin livscykel. 

Läs broschyr här >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Sänd till en kollega

0.094