23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

MAHA firar 50 år

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

Från ett garage i Haldenwang 1969 till världsledande teknikutvecklare inom verkstads- och fordonstestutrustning 2019. I år firar MAHA en riktig succéshistoria!

MAHA’s resa började 1969 som ett enkelt tvåmansföretag i ett garage i Haldenwang i Oberallgäu, Bayern. Där i garaget utvecklade Winfried Rauch tillsammans med sin vän Josef Schilling den första rullbänken för bilbromsprovning. Så startades företaget MAHA, Maschinenbau Haldenwang.

Åren gick. Fler och fler produkter lades till sortimentet, och MAHA växte stadigt. Steg för steg utvecklades MAHA under decennierna till den internationella och världsledande leverantör inom verkstads- och fordonstestutrustning som vi känner idag. Från de ursprungliga två sysselsätter MAHA nu över 1000 personer.

Kvalitet i fokus
Genom att alla produkter produceras från grunden i den egna fabriken i Haldenwang är MAHA’s produkter verkligen tysk kvalitet när den är som bäst. MAHA’s målsättning är att alltid leverera toppmoderna produkter av högsta kvalitet.

- Det uppnår vi bäst genom en tillverkningsprocess på plats, förklarar Stefan Fuchs, VD och ansvarig för produktionen.

Resultatet är vinnande. Produkter som inte bara är innovativa men också långvariga. Förutom ett komplett utbud av standardprodukter erbjuder MAHA skräddarsydda, modulära lösningar för individuella kundbehov.

SUN svensk generalagent
Vi på SUN Maskin & Service varit svensk generalagent för MAHA under många år. Vi är en del av MAHA’s försäljnings- och servicenätverk som idag omfattar 125 partners i mer än 150 länder. På SUN är vår målsättning att erbjuda våra kunder premium verkstadsutrustning, vilket förverkligas genom den kvalitet som MAHA erbjuder.

Märkesgodkänd utrustning
Som OEM-expert kan vi på SUN erbjuda märkesgodkänd verkstadsutrustning som uppfyller de flesta fordonsleverantörers krav. Vår OEM-portfölj består till stor del av MAHA’s breda utbud av märkesgodkänd verkstads- och fordonstestutrustning med exempelvis lyftar, ljusinställare och bromsprovare för både lätta och tunga fordon.

Vi ser fram emot fler år av innovativa lösningar för branschen tillsammans med MAHA!

Nyfiken på premium verkstadsutrustning? Kika in på vår hemsida, eller kontakta oss på 054 -85 00 75.

SUN Maskin & Service - produktutbud

Märkesgodkänd utrustning för Volkswagen Group (VAS)

Märkesgodkänd utrustning för Daimler

Märkesgodkänd utrustning för BMW

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Sänd till en kollega

0.047