23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ColorGlo växer i Storstockholm

| Medlemsnyhet | Företag ColorGlo International Sweden AB

Robban utökar verksamheten med en ColorGlo anläggning som servar Haninge och Tyresö. "På det här sättet har vi fullföljt en dröm om att ha Colorgloanläggningar efter de enda två stora vägarna söderut - E4:an och väg 73."

Robban och Klas har drivit ColorGlo center i Huddinge sedan några år. Nu startar Robban ytterligare ett center som ska serva Haninge och Tyresö. Här är en mycket expansiv bilhandlarsatsning. Samtidigt som vi kommer närmre kusten och kan ta in båtinredningar också.  

Vad vi gör

Professionella tjänster för rengöring, reparation, restaurering, färgning och underhåll av läder, vinyl, skinn, plast och tyg.
Vanligaste skadorna som repareras är slitage, brännmärken, skrapmärken, missfärgningar och fläckar. Vi reparerar läder, vinyl, plast, alcantara, skinn och tyg. Allt som består av dessa inredningsmaterial lagas, repareras och vårdas hos oss.

Våra kunder

Vi arbetar främst med inredningar i bilar, båtar, husbilar men även flygplan. Våra kunder är bilförsäljare, skadeverkstäder, försäkringsbolag, bilvårdare och privatkunder. Hög kvalitet är ett av våra främsta kännetecken.
Kunder som söker efter ColorGlos reparationstjänster gör ofta det på google. Vanligaste sökorden är läder-, läderfärg-, skinnsoffa-, skinnsäte-, bilsäte-, förarstol-, bilklädsel-, och fläck- följt av de olika skadorna, skrapmärke, hål, brännmärke, smutsigt, slitet, torrsprickor, märken, fläckar, rengöra, färg underhålla, tvätta osv. Många letar också efter en guide till att laga hål och revor i läder eller ”gör
det själv” eller produkter för reparation och färgning av läder, skinn eller något annat material. Ibland hittas våra tjänster när det söks efter möbeltapetserare, sadelmakare eller bilsadelmakare. Se våra före/efter bilder på vår hemsida. 

Vilka vi är och var

ColorGlo tillhandahåller endast tjänsterna för reparationer. Alla landets specialister är utbildade att reparera enligt decenniers väl utprovade metoder så det blir en både hållbar och ”osynlig” lagning med full funktionalitet. Colorglo är en växande och vital organisation med verkstäder på många ställen i Sverige. Vi är på god väg att bli rikstäckande. I världen finns vi i alla världsdelar.
ColorGlo Haninge utgår från vår verkstad på Albybergsringen 114 (Citroen huset) Vi har öppettider 8.00-16.00 vardagar men tidsbokning gäller då vi inte alltid är på plats.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ColorGlo International Sweden AB

Karbingatan 12
254 67 Helsingborg
Sverige
ColorGlo International Sweden AB

Sänd till en kollega

0.078