23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

LuK utökar kopplingssortimentet för den asiatiska vagnparken.

| Medlemsnyhet | Företag Schaeffler AAM GmbH & Co

Ännu starkare: Schaeffler utökar sortimentet för kopplingssatser till fordon från Asien • I programmet finns mer än 450 reparationslösningar till fordon från Asien • Ledande marknadstäckning för den Europeiska fordonsparken

Schaeffler Automotive Aftermarket har utökat sitt sortiment för kopplings­satser hos asiatiska fordon betydligt. Allt ifrån separata delar, som dubbelmassasvänghjul och kon­centriska slavcylindrar, till smart sammansatta reparationslösningar. Schaeffler erbjuder nu mer än 450 artiklar under märket LuK och har därmed en ledande ställning med avseende på marknads­täckning för den Europeiska fordonsparken.

"Schaefflers kopplingsteknik är välbeprövad under mer än 50 år. Den används i var tredje fordon över hela världen och t.o.m. i vart annat tillverkat fordon i Europa. De omfattande erfarenheterna med leveranser av originaldelar kommer också våra lösningar för reservdelsmarknaden till godo.", säger  Rouven Daniel, chef för drivlinedivisionen hos Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG. "På Europamarknaden är vi områdesledande inom allt som har med drivlinan att göra. Det är därför självklart att vi ständigt optimerar vårt eftermarknadsutbud, för att uppnå maximal täckning av behoven."

Under senare tid har våra eftermarknadsspecialister investerat kraftigt i utökning av sortimentet i Europa och under kort tid infört mer än 100 nya artiklar i produktprogrammet för asiatiska fordon. Särskild uppmärksamhet har riktats för att införa kompletta reparationslösningar för kopplingar. Därför finns nu också de klassiska satserna LuK RepSet och LuK RepSet Pro, som förutom kopplings­lameller och tryckplatta, även innehåller tillhörande koncentrisk slavcylinder, till populära asiatiska fordonsmodeller som Toyota Avensis, Mazda CX-5, och Nissan Qashqai. Schaeffler erbjuder också satserna LuK RepSet DMF, innehållande dubbelmassasvänghjul, LuK RepSet 2CT för reparation av dubbelkopplingar, samt en rad hydraulkomponenter, till asiatiska fordon.

 

Den rätta reservdelen eller reparationslösningen hittar Du snabbt och enkelt i on-linekatalogen på verkstadsportalen www.repxpert.com. Där finns också tekniska monteringsanvisningar, monteringsvideor, utbildningsutbud och många nyttiga tips för vardagen på bilverkstaden.

 

Divisionen Automotive Aftermarket hos Schaeffler har kraftigt utökat sitt sortiment för kopplings­reparationer till asiatiska fordon. Till populära modeller från asiatiska biltillverkare, som Toyota Avensis, Mazda CX-5, och Nissan Qashqai, finns också en rad reparationslösningar, som t.ex. LuK RepSet DMF.

Medlemsnyhet

Företag
Schaeffler AAM GmbH & Co

Paul-Ehrlich Str. 21
63225 Langen
Tyskland
Schaeffler AAM GmbH & Co

Sänd till en kollega

0.074