23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Välkommen till LBM Autoparts Peter Wendel!

| Medlemsnyhet | Företag LBM Autoparts AB

Vi är väldigt glada att Peter nu är säljare här hos oss på LBM! Peter internrekryteras och har 37 år bakom sig inom STS Group som tekniker på STS. Så är det något han kan så är det växellådor!

Peter Wendel kliver in som säljare på LBM Autoparts!

Peter Wendel är en ersättare vi kan stoltsera med. Peter har som sagt arbetat inom företagsgruppen i hela 37 år, en lojalitet som få arbetsgivare får uppleva!
Peter har börjat sin tjänst sedan ett par veckor tillbaka och kommer att vara en av de ordinarie säljarna på plats på kontoret i Stenungsund.

I Peter så får vi in en relationskapande växellåds-specialist som kommer passa perfekt in i vårt team. Vi känner Peter väl och han har visat stor lojalitet genom sina 37år inom företagsgruppen. Hans roll kommer vara att ta plats som en av de ordinarie säljarna på kontoret i Stenungsund."- säger LBM Autoparts VD Erik Stålebo om rekryteringen av Peter.

Om sin nya utmaning säger Peter såhär - "En jättespännande utmaning och ynnest att fått chansen att vara en del av ett företag som jag ser har stora framtidsutsikter att växa ännu mera i Sverige och Europa. Jag ser fram emot att med mina kunskaper och erfarenheter kunna hjälpa kunderna och företaget."

Vi önskar Peter välkommen och han har redan visat att han kommer passa in perfekt i teamet i Stenungsund! Kontaktar du oss angående reservdelar eller fabriksrenoverade enheter så är chansen stor att det är Peter som lyfter luren!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
LBM Autoparts AB

Box 180
444 22 Stenungsund
Sverige
LBM Autoparts AB

Sänd till en kollega

0.047