23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sverigepremiär för användning av ElaProof!

| Medlemsnyhet | Företag G A Lindberg ChemTech AB

Först ut av våra kunder i Sverige att testa produkten är GMF Service i Tingsryd som den 5 juni började belägga taket på sin egen lagerlokal.

Sverigepremiär!
I våra kontakter med Sågtjänst har vi förstått att det inom sågverksbranschen finns ett stort behov av miljövänligare och mer kostnadseffektiv ytbeläggning till virkestorkar. Ytbeläggning av virkestorkar har fram tills nu belagts med färg som inte är vänlig mot vare sig människan eller vår natur. Vi har presenterat den i Sverige nya produkten Elaproof. Först ut att testa produkten är GMF Service i Tingsryd som den 5 juni började belägga taket på sin egen lagerlokal. GMF kommer att belägga både tak och virkestorkar med Elaproof till de kunder som önskar. Förväntningarna på denna 1-komponentsprodukt är höga. Hittills har vi sett stor fördel med att använda produkten från Elaproof, både i det förberedande arbetet av skarvar samt att belägga virkestorkarna blir en stor reducering av arbetstid.

Jättekul och spännande tycker vi på G A Lindberg och följer med spänning resultat och utvärdering av premiärprojektet!

Är ni nyfikna på att höra mer om produkterna från ElaProof, kontakta Matthias Öström eller Torbjörn Pettersson eller klicka här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
G A Lindberg ChemTech AB

Raseborgsgatan 9
164 06 Kista
Sverige
G A Lindberg ChemTech AB

Sänd till en kollega

0.067