23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Påverkan av dagens automotive trender för ACtronics och verkstäderna

| Medlemsnyhet | Företag ACtronics AB

Bilindustrin förändras snabbt. Elbilar, vätgasbilar, mer anslutning tack vare till exempel infotainment-system och fortsätter bara. Det är ingen överraskning att dessa ämnen också spelar en roll på arbetsplatsen.

Bilindustrin förändras snabbt. Elbilar, vätgasbilar, mer anslutning tack vare till exempel infotainment-system och fortsätter bara. Det är ingen överraskning att dessa ämnen också spelar en roll på arbetsplatsen. Som ett renoveringsföretag för elektroniska bildelar är dessa alla viktiga trender. Det är därför som vi i denna blogg delar några av våra förväntningar om framtida bilunderhåll.

ELBILAR, HYBRIDBILAR ELLER VÄTGASBILAR?

Det är uppenbart att bilparken förändras. Antalet hybridbilar i ett antal europeiska länder har ungefär fyrdubblats mellan 2014 och 2018, medan antalet helt elektriska bilar själv har ökat tiofaldigt mellan 2014 och 2019! Dessutom är vätgasbilen också på gång. Även om antalet fordon 2019 inte ännu är särskilt högt, är förväntningarna för den närmaste framtiden mycket höga. Olika märken har börjat producera denna typ av bil, som även kallas "framtida diesel" på grund av sin långa körradie.

Vilken typ av bil kommer vi att se mest på vägen om tio år, enligt ACtronics FoU-chef Edwin Lubbers, är svår att förutsäga. "Mycket kommer att bero på utbudet, försäljningspriserna och anläggningarna. Till exempel finns det för närvarande få bensinstationer där väte kan tankas. Kanske kommer det att bli helt annorlunda om några år och fler och fler vätgasbilar ses på vägen. Jag förväntar mig att mängden hybrid- och elfordon kommer att växa ännu starkare under de närmaste åren. Denna tillväxt kommer att förbättras ytterligare av en alltmer miljömedveten konsument och regeringen som leder detta."  Läs mer >>


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ACtronics AB

Prästängsvägen 36
452 33 Strömstad
Sverige
ACtronics AB

Sänd till en kollega

0.064