23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ladda upp din verksamhet med  Delphi Technologies OE ”Multi-Charge ”Tändspolar.

| Medlemsnyhet | Företag Delphi Lockheed Automotive Ltd

Delphi Technologies "Multi-Charge" Tändspolar i allt flera bilmodeller.

Med kortare intervaller mellan insprutning och tändning kombinerat med effektivare luftbränsleblandningar ställer dagens avancerade bensin insprutningsmotorer (GDi) större krav på tändsystemet.

Delphi Technologies ”Multi-Charge” tändspolar är utvecklade för krävande driftsförhållande i GDI motorer. Genom att öka både gnistlängd och gnistenergi tänds bränsleblandningen vid rätt tidpunkt för optimal förbränning. Detta möjliggör att GDi-motorer uppnår upp till 20 procent bättre bränsleekonomi och minskade utsläpp, jämfört med traditionella tidsstyrda tändningssystem.
Det bidrar också till att begränsa utsläppen under kallstart genom att säkerställa fullständig förbränning av bränslet i cylindern. Inte konstigt att många av världens ledande fordonstillverkare väljer Delphi Technologies som leverantör!

Men hur är eftermarknaden? Tja, här är de goda nyheterna!

Med våra nya tändspolar till Mercedes Benz och Nissan kan du och dina kunder redan nu få en högkvalitativ produkt och professionell lösning. Över 14 miljoner tändspolar är redan nu levererat till ett antal populära applikationer som: Mercedes (A220, C180, C200, E200, GLA200, Vito), Nissan (Q50, Q60), samt ett antal nya fordonsmodeller som är på gång fram till 2028.
Med denna population av fordon med Delphi ”Multi-Charge” tändspolar och det som kommer att levereras fram till 2028 kommer du att se många fordon utrustande med Delphi system.   

Så, oavsett om du är Distributör eller Verkstad, ge din försäljning lite extra gnista med Delphi Technologies supereffektiva flerladdade tändspolar.

För mer information se:
https://www.delphiautoparts.com/gbr/en/article/charge-your-business-delphi-technologies-oe-multi-charge-ignition-coils-0

 

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Delphi Lockheed Automotive Ltd

One Warwick Technology Park
Al. Powstanc6w Wlejkopolsldch 13d
Gallows Hill
Warwick
United Kingdom of Great Britain & N. Ireland
Delphi Lockheed Automotive Ltd

Sänd till en kollega

0.063